Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα Burger King τρόλαραν τον Εντέν Αζάρ!

Share

Με τιτίβισμα στο twitter, η γνωστή αλυσίδα φαγητού, Burger King, χλεύασε τον Εντέν Αζάρ για την φυσική του κατάσταση μετά την απουσία του από την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αζάρ επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό, ωστόσο η απουσία του από την ομαδική προπόνηση της Ρεάλ την  Τρίτη κίνησε το ενδιαφέρον πολλών μέσω της Ισπανίας με το δημοφιλές ισπανικό σόου συνομιλίας ποδοσφαίρου, El Chiringuito να σχολιάζει: «Ο Hazard δεν προπονήθηκε με την ομάδα σήμερα. Γιατί?”.

Τότε η γνωστή αλυσίδα φαγητού, Burger King, τρόλαρε τον Βέλγο μέσο απαντώντας στα σχόλια του El Chiringuito, συνοδευόμενο από το μήνυμα: «2×1 στο Burger King» – υποδηλώνοντας ότι είχε χάσει την προπόνηση, ώστε να μπορεί να απολαύσει την τελευταία συμφωνία δύο-για-ένα στην αλυσίδα γρήγορου φαγητού .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βέλγος απουσίασε από την προπόνηση λόγω κάποιας δυσφορίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το B/R Football ο Αζάρ αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και θα απουσιάσει για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Πλέον αναμένουμε την ανακοίνωση της «Βασίλισσας».

Τέλος, το tweet του Burger King για την σωματική κατάσταση του Αζάρ μετά την απουσία του από την χθεσινή προπόνηση της Ρεάλ έγινε viral!

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *