Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατρός εθνικής Βελγίου για Αζάρ: «Αν δεν προσέξει θα βρεθεί σε αδιέξοδο»

Share

Ο γιατρός της εθνικής Βελγίου μίλησε για τους επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς του Εντέν Αζάρ, με αφορμή το τελευταίο μυϊκό πρόβλημα που υπέστη ο Βέλγος.

Ξανά στα «πιτς» βρίσκεται ο Έντεν Αζάρ μετά το νέο μυϊκό τραυματισμό του, ο οποίος είναι ο 10ος για τον Βέλγο εξτρέμ στην Ρεάλ και αυτή τη φορά πρόκειται να μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες. Ο γιατρός της εθνικής Βελγίου, Κρίστοφ Σας, γνωρίζει πολύ καλά τον 30χρονο άσο, όμως ούτε εκείνος μπορεί να κταλάβει τα αίτια των πολλαπλών τραυματισμών του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να είμαστε πιο σίγουροι. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι ανησυχούμε. Οι τραυματισμοί σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι λογικό φαινόμενο. Αλλά με τον Αζάρ υπάρχει κάτι άλλο και το κάνει πιο δύσκολο.

Είναι ακόμη ένα πισωγύρισμα στη φυσική του κατάσταση. Στην αρχή ήταν ο αστράγαλος και μετά ξεκίνησαν όλοι οι μυϊκοί τραυματισμοί του. Είναι πολύ δυσάρεστο για έναν παίκτη σαν αυτόν να συμβαίνουν όλα αυτά. Ένας ποδοσφαιριστής του δικού του επιπέδου πρέπει να είναι ικανός να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο. Βρίσκεται μέσα σε έναν φαύλο κύκλο που δεν σπάει με τίποτα.

Όλα αυτά κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αποθεραπεία του. Ένας υγιής παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει υγιής και να αποδίδει καλύτερα. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι απελπιστικά, όμως, αν δεν προσέξει θα βρεθεί σε αδιέξοδο».

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *