Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αζάρ: Εκτός για έναν μήνα, περισσότεροι τραυματισμοί από γκολ και ασίστ

Share

Ο Εντέν Αζάρ υπέστη τον 10ο τραυματισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα τον αφήσει εκτός για περίπου έναν μήνα και ο αριθμός παραμένει μεγαλύτερος από τα γκολ και τις ασιστ, που έχει καταγράψει στην Ισπανία.

Ο «γυάλινος» Εντέν Αζάρ ξαναχτυπά… στην κυριολεξία. Ο Βέλγος υπέστη για ακόμη μια φορά έναν μυϊκό τραυματισμό, συγκεκριμένα τον τρίτο στη σεζόν και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Μπορεί στην αρχή να έμοιαζε πως θα έχανε μόνο το παιχνίδι με την Ουέσκα, όμως τελικά θα χάσει τις 9 επερχόμενες αναμετρήσεις της Ρεάλ, συμπεριλαμβανομένων και των δύο αγώνων με την Αταλάντα για τους «16» του Champions League (24/2, 16/3).

Πλέον ο 30χρονος άσος έφτασε τους 10 τραυματισμούς μέσα σε διάστημα έναμιση χρόνου, που βρίσκεται στους «μερένχες». Πρόκειται για έναν αριθμό, ο οποίος παραμένει υψηλότερος από τα γκολ και τις ασίστ που έχει πετύχει αθροιστικά.

Αναλυτικότερα, ο Αζάρ μετρά 4 γκολ και 5 ασιστ, δηλαδή έχει συμμετοχή σε 9 γκολ, ενώ με το νέο μυϊκό πρόβλημά του μετρά 10 τραυματισμούς.

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *