Type to search

Champions League Ίντερ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πόρτο

Κίνδυνος για 1000 οπαδούς της Ίντερ να μείνουν εκτός γηπέδου στο Οπόρτο!

Share

Τουλάχιστον 1000 οπαδοί, ίσως και περισσότεροι, των «νερατζούρι» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός γηπέδου.

Η Πόρτο υποδέχεται την Ίντερ για την επαναληπτική αναμέτρηση της φάσης των «16» του Champions League και οι Ιταλοί οπαδοί έχουν κάνει το ταξίδι για την Πορτογαλία για να βοηθήσουν την ομάδα τους να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αρκετοί οπαδοί των φιλοξενούμενων να μην καταφέρουν να εισέλθουν στο «Ντραγκάο» και να… ξεμείνουν στους δρόμους. Αυτό γιατί είχαν αγοράσει εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Πόρτο, καταλαμβάνοντας μια θέση εκεί όπου θα κάθονται φίλοι των «δράκων».

«Το εισιτήριο δεν είναι ονομαστικό, το αγόρασα στην ιστοδελίδα της Πόρτο χωρίς να μου το απαγορεύσει κανείς, είναι μία κατάσταση που πρέπει να λυθεί. Φύγαμε από την Κοζέντσα στις 12, πληρώνοντας εξήντα ευρώ μόνο για το εισιτήριο, συν τα χρήματα για το αεροπλάνο και τη διανυκτέρευση», ανέφερε ένας οπαδός της Ίντερ.

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν το παιχνίδι και το ζήτημα ακόμα δεν έχει επιλυθεί. Είναι προγραμματισμένη ωστόσο μια συνάντηση μεταξύ ορισμένων εκπροσώπων των δύο συλλόγων και των τοπικών αρχών, αφού παράλληλα η πορτογαλική αστυνομία έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας.

Η Πόρτο συμφωνεί με τους οπαδούς της Ίντερ και αναφέρει πως θα προσπαθήσει να τους δώσει μία θέση στο γήπεδο στην κερκίδα των φιλοξενουμένων.

Χρήστος Σκούρας

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *