Type to search

VOLLEY Α2 Α2 Γυναικών ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας-ΑΕ Αμπελοκήπων 3-1 : Συνεχίζουν δυναμικά τα κορίτσια του Ιωνικού

Share

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιωνικού Νικαίας υποδέχτηκε εκείνη της Αθλητικής Ένωσης Αμπελοκήπων για την 18η αγωνιστική της  Ά Ζώνης για την Α2 κατηγορία. Οι Νικαιώτισσες αν και δυσκολεύτηκαν αρχικά στη συνέχεια βρήκαν τα «κλειδιά» της νίκης στο κατάμεστο Σελεπίτσαρι.

1ο σετ

Οι γηπεδούχες, ορμώμενες από την τελευταία νίκη τους απέναντι στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου μπήκαν δυναμικά στο ματς αλλά βρήκαν σθεναρή αντίσταση από την ομάδα των Αμπελοκήπων με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ με 3 πόντους (11-14 και 15-18), αλλά με πρωταγωνίστρια την Κράνη και τα… καρφιά της, πήραν μετ’ εμποδίων το πρώτο σετ με 26-24.

2ο σετ

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια με τις φιλοξενούμενες να εντυπωσιάζουν και με απανωτούς πόντους να ξεφεύγουν στο σκορ από νωρίς (3-8) φτάνοντας μέχρι και στο +6 έχοντας το momentum του σετ. Τα διπλά μπλοκ του Ιωνικού παράλληλα με την αποφασιστικότητα της Γρέττου έφεραν τις δύο ομάδες στο πόντο (11-12) στο time out. Η ομάδα των Αμπελοκήπων επέστρεψε δυναμικά στο γήπεδο, ωστόσο ,επαναφέροντας την «ψαλίδα» στο +5 με την τοπική ομάδα να βγάζει αντίδραση, με Γρέττου και Κράνη να τα κάνουν όλα 21. Στο τέλος η ψυχραιμία και οι καλές υποδοχές από την φιλοξενούμενη ομάδα της χάρισε το αποτέλεσμα της ισοφάρισης σε 1-1.

3ο σετ

Με άλλη εικόνα επανήλθε στον αγώνα για το τρίτο σετ το σύνολο από την Νίκαια αφού με το «καλημέρα» πάτησε γκάζι και προηγήθηκε με +7 (13-6) με τις φιλοξενούμενες να απαντούν με σερί 5 πόντων με δύο ως το time out. Στην επαναφορά, οι ατομικές ενέργειες από Χαντζή και Σαρακατσάνη έδωσαν εκ νέου το προβάδισμα στον Ιωνικό (19-16) με τη συνέχεια να ‘ναι διαδικαστική γράφοντας το 25-18 και το 2-1 στα σετ.

4ο σετ

Για την τελευταία «μάχη», οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς (1-4) σημείωσαν 8 συνεχόμενους πόντους φτάνοντας στο 9-4. Το θέαμα ήταν απολαυστικό με άσσους και μπλοκ και στις δύο πλευρές του γηπέδου με την ομάδα της Νίκαιας να κατακτά το τέταρτο και τελικό σετ.

Η επόμενη μέρα…

Η επόμενη μέρα δε φέρνει ιδιαίτερες αλλαγές στην κατάταξη των δυο ομάδων με τον μεν Ιωνικό να μένει στη Τρίτη θέση και τους δε Αμπελόκηπους στην ένατη. Την 25η του Μάρτη,μέρα εθνικής εορτής, οι επόμενες αναμετρήσεις για τις δύο ομάδες με τον Ιωνικό να φιλοξενεί την ΑΕ Αγ .Παρασκευής και την ΑΕ Αμπελοκήπων τον Γ.Σ Πετρούπολης στο Α.Κ Γουδίου.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (26-24, 23-25, 25-18, 25-22)

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ :Κοντούδη, Σαρακατσάνη, Διόλη, Γούνου, Χαντζή, Κράνη, Δασκάλου (λίμπερο), Γρέτου, Γκούμα, Λάκο, Χατζησταματίου, Σερέτη, Μιχαηλίδη (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ : Τσιγαρίδα, Παναγοπούλου, Κατρή, Παπαδάκη, Περκέτσι, Μωχάμεντ, Παγώνη (λίμπερο), Καυκιά, Αγγελοπούλου, Κουσαθανά, Τσεμπελή, Παπανικολάκη, Αναγνωστέλου Μ., Παπαδοπούλου (λίμπερο).

επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *