Type to search

Pre League ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ZHTEITAI ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΠΛΕ’Ι ΟΦ, ZHTEITAI ΕΛΠΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Share

Σημαντική νίκη πήραν τα κορίτσια του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-1 σετ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Pre League.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι ”κυανέρυθρες” δε ξεκίνησαν με το δεξί την αναμέτρηση. Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη (προπον. Πανιωνίου) αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα στην υποδοχή στο πρώτο σετ. Η Ελπίδα εκμεταλλευόμενη τα εύκολα λάθη του αντιπάλου της, το κατέκτησε άνετα με 25-12 , με τη συνέχεια όμως να μην είναι ανάλογη. Ο ”Ιστορικός” πέρασε στην αντεπίθεση. Με όπλο το καλό σερβις του και την αποσυγκέντρωση του αντιπάλου επικράτησε με 25-22, ισοφαρίζοντας σε 1-1.  Η σπουδαία επιθετικά εμφάνιση της ακραίας Τζένιφερ Άλβαρεζ ήταν καθοριστική για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Η Κουβανή αθλήτρια των γηπεδούχων έμοιαζε ασταμάτητη και οι ”πράσινες” δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι της. Έτσι ο Πανιώνιος βρέθηκε σε θέση οδηγού παίρνοντας το τρίτο σετ με 25-22. Οι φιλοξενούμενες μπλόκαραν στα δύο αυτά σετ και δε μπόρεσαν να ξεκολλήσουν παρά τις φωνές του προπονητή τους. Ο Γιώργος Γεωργιάδης (προπον.Ελπίς) που βρισκόταν στη κερκίδα, λόγω τιμωρίας, κόντευε να μπεί στο γήπεδο καθώς έβλεπε πως τα κορίτσια του δεν ακολουθούσαν το πλάνο , πέφτοντας διαρκώς σε φθηνά λάθη. Το κύριο πρόβλημα της ομάδας των Αμπελοκήπων ήταν πως διαρκώς σημαδεύαν το λίμπερο των γηπεδούχων αντί των διαγωνίων (όπως είχε ζητήσει ο προπονητης) με αποτέλεσμα η πρώτη άμυνα να βγαίνει και απο εκεί να δίνεται η ευκαιρία στον Πανιώνιο να απειλήσει. Με την ανατροπή να έχει γίνει, οι ”κυανέρυθρες” είχαν το μομέντουμ και δε δυσκολεύτηκαν να ολοκληρώσουν το επόμενο σετ με 25-14, γράφοντας το τελικό 3-1.

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 

Ο Πανιώνιος σημείωσε τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Πλέον βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ και βρίσκεται 6ος με 32 βαθμούς σε 19 αγώνες. Απο την άλλη τα κορίτσια της Ελπίδας μετά απο την ήττα τους μπήκαν σε μπελάδες για τη παραμονή. Υποχώρησαν στην 9η θέση με 24 βαθμούς σε 20 παιχνίδια.

Γ.Σ. Πανιώνιος – Α.Σ. Ελπίς 3-1 (12-25, 25-22, 25-22, 25-14)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Βελώνης, Κατσιάρας, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμητρα Λυκογιάννη):
 Τσβίγιοβιτς, Γιοβάνη, Κούση, Άλβαρεζ, Καρέλια, Χατζηγρηγορίου / Μιλεντίγιεβιτς (λ), Λεωνίδου (λ), Λογαρά, Λιόλιου, Παπαδοπούλου.

Α.Σ. ΕΛΠΙΣ (Γιώργος Γιωργιάδης)
: Παπάζογλου, Παντελίδου, Γουγούση, Κώστογλου Σοφ., Κώστογλου Στ., Γαϊτανίδου / Στεργιάκη (λ), Ρουμπάκη (λ), Μπαλογιάννη, Ράντοβιτς.

 

Μανώλης Βουτσάκης 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *