Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Κερατέας-ΟΣΦΠ Αγίου Στεφάνου 4-0: Ψεκάστε, σκουπίστε…τελειώσατε!

Share

Το εντυπωσιακό του σερί συνέχισε ο ΑΟ Κερατέας, επικρατώντας με 4-0 επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ. Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη της ομάδας της Κερατέας, η οποία διατηρήθηκε στην κορυφή, ισόβαθμη στους 60 πόντους με τον Αστέρα Βάρης.

Οι γηπεδούχοι, αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα και μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, από το πρώτο κιόλας λεπτό. Απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Μαγγανά Χ., να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 7′. Τελικά, επτά λεπτά αργότερα, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας πέτυχε το 20ο του γκολ στο πρωτάθλημα, με όμορφο πλασέ μέσα στην περιοχή, έπειτα από ασίστ του αδερφού του, Μαγγανά Β. Στο 18′,ο Γκαρδιακός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με ωραίο βολέ από κοντινή απόσταση. Οι παίκτες του κ. Δημητρόπουλου, συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Ο δεξιός μπακ της τοπικής ομάδας, Γαληνάκης, ήταν εκείνος ο οποίος, έκανε τρία τα τέρματα της, με ένα εντυπωσιακό σόλο από την πλευρά του, το οποίο ολοκλήρωσε με ένα υποδειγματικό τελείωμα. Το ημίχρονο έκλεισε με τον συνήθη ύποπτο Μαγγανά Χ., που με περίτεχνη λόμπα, διαμόρφωσε το 4-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο κ. Δημητρόπουλος, αποφάσισε να «σβήσει» το παιχνίδι, προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αξιοσημείωτο, ότι ο Μαγγανάς Χ., δυσανασχέτησε κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης του, καθώς ήθελε να πετύχει κι άλλο γκολ στη μάχη που δίνει, για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, αλλά ακόμα και με αυτές τις συνθήκες, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί. Μια αποκαρδιωτική εμφάνιση για την ομάδα του Αγίου Στεφάνου, η οποία παραδόθηκε αμαχητί στην πολύ ανώτερη Κερατέα. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και το σκορ του ημιχρόνου, έμελλε να είναι και το τελικό.

Με επτά αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος, ο ΑΟ Κερατέας συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, έχοντας ανατρέψει διαφορά οκτώ βαθμών από τον Αστέρα Βάρης και πλέον κάθε αγωνιστική, αντιμετωπίζεται ως τελικός από την ομάδα της Ανατολικής Αττικής και μένει να φανεί, αν θα επιτευχθεί τελικά, ο στόχος της ανόδου!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος (46΄ Σκαλαίος), Γαληνάκης, Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος (60΄ Βαγγέλη Π.), Βαγγέλη Ν. (46΄ Γιαννόπουλος), Γκαρδιακός (75΄ Κρητικός Δ.), Δαρδαμάνης, Μαγγανάς Χ. (60΄ Κρητικός Α.), Μαγγανάς Β., Γκορόγιας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Μαγγίνας) Ιωσήππου, Μαγκανάρης, Ερέκι, Κολιμάτσης, Παϊκόπουλος (15΄ Ψαρρός), Κλωνάρης, Στίσι (70΄ Δεγαϊτας), Ασημάκης, Οσμενάι (46΄ Μαγγίνας), Σεϊτι (70΄ Πανούσης), Γενούζης

Διαιτητής του αγώνα ο Ρεντίφης, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Τσελεπίδη.

Επιμέλεια: Ιάσονας Τσίλης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *