Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία με νεύρα και εντάσεις.

Share

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ και τον ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ για την 20η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας του πρώτου ομίλου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Νεύρα, εντάσεις, αποβολή και χαμένο πέναλτι. Από όλα είχε το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν φάσεις και από τις δύο ομάδες. Την πρώτη φάση του παιχνιδιού την είχε η φιλοξενούμενη ομάδα στο 12′ με ένα σουτ το οποίο απομάκρυνε η αντίπαλη άμυνα. Στο 14′ η σειρά του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ να κάνει την δικιά της επίθεση με τον Σιδερά να βγαίνει τετ-α-τετ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να τον νικήσει. Πάνω- κάτω η μπάλα και στο 19′ ακόμα μια ευκαιρία για την Καισαριανή με τον Μιρακά να κάνει μια κάθετη πάσα στον Κασάπη και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον Τουρναβίτη, να διώχνει την μπάλα κόρνερ. Στο 32′ έρχεται η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ μπήκε στην περιοχή του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ και κέρδισε πέναλτι μετά από ένα μαρκάρισμα του Γιάννη Αναγνωστού ο οποίος αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, εκεί ήταν που άρχισε η πρώτη ένταση με τον πάγκο αλλά και την εξέδρα των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται πολύ έντονα στους διαιτητές. Όμως ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφαση του και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιρακάς, όμως ο Τουρναβίτης ήταν εκεί και απέκρουσε την μπάλα στέλνοντας τη κόρνερ. Στο 34′ ο προπονητής του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ έκανε την πρώτη του αλλαγή περνώντας στην θέση του Τσατσούλη τον Λέϊσο. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για την  ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, στο 46′ ο Σκόρδος αφήνει την θέση του στον Καλατζή. Στο 54′ η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ κέρδισε ένα φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή με τον Αναστασίου να το εκτελεί και τον Τουρναβίτη να εκτινάσσετε και να διώχνει την μπάλα κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Τριπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους, οι Ελευθεριάδης, Αμπντουραχμάνι, Ρήγας πέρασαν στις θέσεις των Κάλλος, Ζαχαρίου και Σαραντινός αντίστοιχα. Στο 60′  “άναψαν για τα καλά τα αίματα” αφού οι διαιτητές έδωσαν ανάποδα ένα πλάγιο, δηλαδή εναντίον του ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ και εκεί ξεκίνησαν οι κοκορομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και για 5′ (60′ μέχρι 65′) δεν υπήρχε αγωνιστικός ρυθμός. Στο 66′ η ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ κερδίζει ένα έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή αφού ο αντίπαλος κίπερ έπιασε την μπάλα με τα χέρια μετά από πάσα του αμυντικού του. Το έμμεσο εκτέλεσε ο Αμπντουραχμάνι μετά από πάσα του Γιανναράκου στέλνοντας την μπάλα άουτ. Την τελευταία του αλλαγή έκανε ο προπονητής στο ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ και την θέση του Γιανναράκου πήρε ο Γκράνας. Στο 75′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες διότι ο Αμπντουραχμάνι που είχε περάσει ως αλλαγή δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Στο 76′ ακόμα μια αλλαγή για την ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ και την θέση του Κασάπη παίρνει ο Μαρίνης. Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ κλείνει τις αλλαγές της στο 86′ με τον Πεμάϊ να παίρνει την θέση του Καριτζαϊδη. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν μέχρι τέλους για ένα γκολ που θα τους έβγαζε από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά ο MVP του ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Τουρναβίτης είχε κατεβασμένα τα ρολά με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος) Τουρναβίτης, Τσατσούλης (34′ Λέϊσος), Ζαχαρίου (58′ Ελευθεριάδης), Αναγνωστός Γ., Αθανασίου, Παυλίδης, Γιανναράκος (71′ Γκράνας), Λάιος, Κάλλος (58′ Ρήγας), Σαραντινός (58′ Αμπντουραχμάνι), Σιδεράς.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς) Ηρακλής, Σκόρδος (46′ Καλαντζής), Καριτζαϊδης (82′ Πεμάϊ), Γιαννουλάκης, Σούρκο, Σβίγγος, Νίκου, Αναστασίου, Γεωργίου, Μιράκας, Κασάπης (76′ Μαρίνης).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *