Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Το τελευταίο…καρφί έβαλε η Ελευθερούπολη στις ελπίδες των Αμπελόκηπων

Share

H Ελευθερούπολη πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Αλεπότρυπας στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα των Αμπελόκηπων το Σάββατο 11 Μαρτίου

Το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της 2ης κατηγορίας ΕΠΣΑ 2ος όμιλος ανάμεσα σε Αμπελόκηπους  και Ελευθερούπολη διεξάγει το μεσημέρι του Σάββατου στο γήπεδο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη. Οι γηπεδούχοι Αμπελόκηποι προέρχονταν από μια βαριά ήττα 4-0 από την Κορωνίδα στο γειτονικό γήπεδο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα η διαφορά με τον 10ο Παράδεισο να έχει φτάσει τους 11 βαθμούς. Όσο για τους φιλοξενούμενους  προέρχονται από 2 σερί ισοπαλίες, με την τελευταία να είναι λευκή ισοπαλία εντός έδρας με Άγιο Δημήτριο και πριν την αναμέτρηση η Ελευθερούπολη βρισκόταν στην 9η θέση, 6 βαθμούς πίσω από την 5η Κορωνίδα.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν τον Δεκέμβριο του 2022 στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας όπου εκεί οι Αμπελόκηποι πήραν μια εύκολη νίκη 2-0 με τέρματα από τον Τόπαλη και Φάλαδο.

Η αναμέτρηση άρχισε με 5 λεπτά καθυστέρηση από τον διαιτητή Παπαδόπουλο. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα πεινασμένες για τέρματα και μόλις 2 λεπτά έπειτα από την έναρξη ο Χαλκιαδάκης έβαλε την μπάλα στην δικιά του εστία δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους .Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε σε δευτερόλεπτα καθώς αφού έπειτα από πολύ ωραίες συνεργασίες ανάμεσα στους παίκτες της Ελευθερούπολης ο Παντελαίος έφερε το ματς σε ισορροπία. Μόλις στην επόμενη φάση μετά από κόρνερ ο Φλώρος έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Συνοπτικά η Ελευθερούπολη μόλις στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα βρέθηκε να χάνει, να είναι ισόπαλη και να νικάει.

Παρά αυτή την φουριόζα αρχή από τις δύο ομάδες το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλισε με χαμηλούς ρυθμούς, με την μόνη αξιόλογη φάση να γίνεται στο 19ο λεπτό όταν ο Μεσκάνο βρέθηκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Αμπελόκηπων Πλατή ,ο οποίος βγήκε νικητής από την μονομαχία.

Λίγα πράγματα άλλαξα με την αρχή του δευτέρου μέρους, δεν φάνηκε μεγάλη διαφορά ταλέντου ανάμεσα στις δύο άλλα σε καμία περίπτωση οι Αμπελόκηποι δεν φάνηκαν να δημιουργούν πιθανότητες για ισοφάριση. Όσο για την Ελευθερούπολη είχε δύο ευκαιρίες να σφραγίσει το ματς όμως στο 62΄ο Πλάτης βγήκε πάλι νικητής σε τετ α τετ με τον Παντελαίο και στο 75΄.Το τελικό αποτέλεσμα 3-1 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Φλώρος ο οποίος με κεφαλιά από κόρνερ διπλασίασε τα τέρματά του στην αναμέτρηση.

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι και βαθμολογικά οι Αμπελόκηποι θα υποβιβαστούν στην ΕΠΣΑ 3η κατηγορία  στην οποία έπαιζαν την σεζόν 2021/22.Όσο για την Ελευθερούπολη  οι 3 βαθμοί της έδωσαν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από τον 10ο Παράδεισο τον οποίο θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική. .

4-3-3 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:ΠΛΑΤΗΣ,ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ,ΛΙΟΥΣΗΣ,ΜΠΛΙΚΑΣ,ΚΛΙΑΡΜΠΑΣ,ΧΙΝΟΣ,ΠΑΘΛΙΑΣ,ΚΥΡΝΑΣΙΑΜΟΣ,ΒΟΥΡΛΗΣ,ΤΟΠΑΛΗΣ,ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ

4-3-3 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ:ΚΟΛΟΝΕΜΟΣ,ΤΡΑΙΚΟΛΟΥΛΟΣ,ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ(2΄Αυτογκόλ),ΠΑΠΑΜΑΤΟΣ,ΦΛΩΡΟΣ(5΄,90+1),ΙΕΡΔΕΝΕΣ,ΓΚΕΖΟ,ΒΑΣΙΛΑΣ,ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ(3΄),ΜΕΣΚΑΝΟ,ΠΑΛΛΑΣ

Σύνταξη: Χριστόφορος Αδαμάκης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *