Type to search

Α2 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλιούπολη Κεντρική ΟΦΗ Πόλο ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ηλιούπολη – ΟΦΗ 14-14: Απολαυστικό παιχνίδι με ένταση στην Ηλιούπολη

Share

Ισοπαλία στο τέλος από την Ηλιούπολη κόντρα στον ΟΦΗ για την Α2 Πόλο ανδρών.

Ισοπαλία 14-14 έληξε ο αγώνας μεταξύ Ηλιούπολης και ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α2 Πόλο ανδρών.

Αν και ο ΟΦΗ είχε το προβάδισμα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η Ηλιούπολη κατάφερε τελικά να πάρει την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με ένα πολύ απολαυστικό οκτάλεπτο.

Ο Ξανθόπουλος για την Ηλιούπολη και ο Κλήμος για τον ΟΦΗ ήταν οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα, με τον πρώτο να πετυχαίνει 3 γκολ ενώ ο δεύτερος 5.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τα θύματα στα Τέμπη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

1η Περίοδος

Το 1-0 έκανε νωρίς ο Νόικος, κάνοντας ωραία προσποίηση για να μείνει ελεύθερος μπροστά στο τέρμα. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Κλήμος ισοφάρισε για τον ΟΦΗ, ενώ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Λουλακάκη. Ο Δραγώνας ισοφάρισε σε 2-2 με ωραίο δυνατό σουτ, με τον ΟΦΗ να παίρνει κεφάλι στο σκορ μετά από πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ των παικτών του και ο Καπής έκανε το 2-3 σε άδειο τέρμα. Όμως, ο Οικονόμου με ωραία μακρινή λόμπα έφερε στα ίσα το σκορ σε 3-3, με τον Κλήμο να σκοράρει για δεύτερη φορά με πανέμορφο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε μέσα για να κλείσει το οκτάλεπτο με 3-4.

2η Περίοδος

Νωρίς στην περίοδο, ο Κλήμος σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά μετά από αντεπίθεση, ενώ με παρόμοιο σενάριο ο Κωνσταντόπουλος έκανε το 4-5. Έπειτα, ο Παπανικολάου μεγάλωσε το προβάδισμα σε 4-6 και με πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών του ΟΦΗ, ο Παντέρης έκανε το 4-7 από κοντά. Η Ηλιούπολη κατάφερε να μειώσει σε 6-7 με τα γκολ του Οικονόμου και του Οικονομόπουλου. Όμως, ο Παπανικολάου έκανε το 6-8 με γκολάρα με 2.5 δευτερόλεπτα να απομένουν.

3η Περίοδος

Γρήγορη επίθεση η Ηλιούπολη και ο Νόικος μείωσε σε 7-8. Ο Παντέρης απάντησε με γκολάρα στην κλειστή γωνία του Μπελιά για το 7-9. Ο Γεωργιάδης με ωραίο γκολ κατάφερε να μειώσει σε 8-9, αλλά ο Κλήμος βρήκε το 8-10 από μακριά. Το τελευταίο γκολ του οκταλέπτου για την Ηλιούπολη πέτυχε ο Ξανθόπουλος κάνοντας το 9-10. Μετά από λίγο, ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Παντέρης, όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με πολύ δύναμη. Ο ΟΦΗ βρήκε άλλα δύο γκολ, με τον Ζουράρη και τον Κλήμο που προωθήθηκαν αρκετά και από κοντά έκαναν το 9-11 και το 9-12 αντίστοιχα.

4η Περίοδος

Μείωσε η Ηλιούπολη σε 10-12 με τον Ξανθόπουλο, όμως ο Λεονταράκης από μακρινή απόσταση έκανε το 10-13. Μετά από πάσες 1-2, ο Γεωργιάδης μείωσε σε 11-13 και ο Ξανθόπουλος με πολύ ωραίο γκολ έκανε 12-13. Ο ΟΦΗ σκόραρε το τελευταίο του γκολ για την αναμέτρηση με τον Παντέρη, ενώ ο Ξανθόπουλος πέτυχε το δεύτερο του για το οκτάλεπτο μειώνοντας σε 13-14. Δύο λεπτά πριν τη λήξη, δόθηκε κόκκινη κάρτα σε άτομο του πάγκου της Ηλιούπολης. Τελικά, δόθηκε πέναλτι για την Ηλιούπολη, με τον Χάλαρη να ισοφαρίζει σε 14-14 με 1.5 λεπτό να απομένει. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, αλλά το σουτ που έγινε από κοντά κατέληξε σε κόρνερ.

Τα 8λεπτα: 3-4, 3-4, 3-4, 5-2.

Ηλιούπολη (Σταϊκόπουλος): Μπελιάς (τ), Χάλαρης (1), Δραγώνας (1), Γεωργιάδης (1), Χατζής, Ατϊέ, Νόικος (3), Ξανθόπουλος (3), Οικονόμου (2), Οικονομόπουλος (1), Δήμου, Μαρκάκης, Στέφος (τ), Κωνσταντόπουλος (2), Ευσταθίου.

ΟΦΗ (Φιτσανάκης): Τσαβολάκης (τ), Παπανικολάου (2), Κλήμος (5), Παντέρης (3), Κώστογλου, Πακιουφάκης, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης (1), Λουλακάκης (1), Ζουράρης (1), Παπαδάκης, Πετρόχειλος, Αρώνης (τ), Ζαχαράκης, Καπής (1).

 

Επιμέλεια: Νιρέας Φουντουλάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *