Type to search

Α2 Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 Γυναικών ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Κεντρική ΟΦΗ Πόλο ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ηλυσιακός – ΟΦΗ 7-2: Η Παναγιώτι έδωσε την νίκη στον Ηλυσιακό

Share

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Ηλυσιακού κόντρα στον ΟΦΗ με 7-2, με την Παναγιώτι να πρωταγωνιστεί.

Στον αγώνα μεταξύ Ηλυσιακό και ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Α2 Πόλο γυναικών, οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 7-2 κόντρα στις Κρητικές αθλήτριες.

Με την Παναγιώτι να βρίσκεται σε εκπληκτική μέρα για τον Ηλυσιακό, βρήκε 4 γκολ, με τα 3 από αυτά να μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε καλή μέρα και η τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πράπα, παρά τα γκολ που δέχτηκε, ενώ απέκρουσε και πέναλτι.

Ο Ηλυσιακός με αυτή τη νίκη “έπιασε” την πρώτη θέση στη βαθμολογία, με δύο αγωνιστικές να απομένουν και μετά play-offs ανόδου.

Στον αγώνα τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στα Τέμπη.

Ο Αγώνας

1η Περίοδος

Στο παιχνίδι μπήκαν πιο δυνατά τα κορίτσια του ΟΦΗ, με την Κοκκινάκη να έχει δύο σουτ στα πρώτα λεπτά, όμως η Κανταλέα μπλόκαρε εύκολα και τα δύο.Έπειτα, άνοιξε το σκορ η Παναγιώτι που ήταν αμαρκάριστη μπροστά στο τέρμα του ΟΦΗ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, διπλασίασε τα τέρματα η Ξανθοπούλου για τον Ηλυσιακό. Στο πρώτο οκτάλεπτο, η Μανουσάκη κατάφερε να μειώσει κάνοντας μία ωραία λόμπα από τη γωνία. Στην ακριβώς επόμενη φάση, η Όλγα Σκαρπαλέζου θέλησε να αναπαραστήσει το γκολ του ΟΦΗ, αλλά η Πράπα κατάφερε να μπλοκάρει.

2η Περίοδος

Φανταστική επέμβαση της Πράπα με το ένα χέρι με 3.5 λεπτά να απομένουν. Ο Ηλυσιακός κέρδισε πέναλτι μετά από φάουλ της Ασκερίδου, τρομερή επέμβαση από την Πράπα.

3η Περίοδος

Η Παλληκαράκη πετυχαίνει γκολάρα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο από μακρινή απόσταση, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Λίγο αργότερα, ο Ηλυσιακός βρίσκεται σε αντεπίθεση, όμως η Πράπα σε προσπάθειά της να την αποκρούσει, η Μπακομήτρου έκανε το 3-2. Στην επόμενη επίθεση η Παναγιώτη έκανε το 4-2, με πολύ ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία. Ο ΟΦΗ είχε τεράστια ευκαιρία να μειώσει με την Μανουσάκη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το τέρμα από το ένα μέτρο, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Ο Ηλυσιακός κατάφερε να βρει άλλο ένα γκολ με την Μανιάτη με 3:20 στο ρολόι.

4η Περίοδος

Οι γηπεδούχες κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στο παιχνίδι και αυτή τη φορά η Παναγιώτη το μετέτρεψε σε γκολ. Το τέταρτο προσωπικό της, και τελευταίο του αγώνα, πέτυχε η Παναγιώτι, ξανά στην κλειστή γωνία της Πράπα για το 7-2.

Τα 8λεπτα: 2-1, 0-0, 3-1, 2-0.

Ηλυσιακός (Τσόκας): Κανταλέα, Μανιάτη (1), Παναγιώτι (4), Σαράκη, Μπακομήτρου (1), Ξανθοπούλου (1), Ζερουνιάν, Σκαρπαλέζου Ο., Νικολακοπούλου, Σκαρπαλέζου Ν., Κατερέλου, Καψή, Μόσιαλου, Μυγδαλιά, Ζωγοπούλου.

ΟΦΗ (Φιτσανάκης): Πράπα (τ), Κώστογλου Μ., Κώστογλου Ρ., Ασκερίδου, Παλληκαράκη (1), Μανουσάκη (1), Αποστόλου, Γρηγοριάδη, Κοκκινάκη, Κανάκη, Καράβου, Χρυσοβέργη, Καλλέργη (τ), Σαββάκη.

Επιμέλεια: Νιρέας Φουντουλάκης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *