Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε νικηφόρα από το “Γουδή” η Βουλιαγμένη

Share

Σημαντική νίκη για τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο “Γουδή”, επικράτησε με 11-5 επί του αδιάφορου Παναθηναικού και συνεχίζει να ακολουθεί κατά πόδας τον Ολυμπιακό.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης καταδιώκει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Α1 πόλο Ανδρών, καθώς νίκησε και τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή με 11-5, για την 6η αγωνιστική του G1 Ομίλου της Β’ φάσης και παραμένει δεύτερος με 56 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο.

Το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μπροστά από νωρίς με γκολ του Νικολαΐδη και να διευρύνουν το προβάδισμα τους στο 1-6, όντας εντυπωσιακοί στο πρώτο οκτάλεπτο. Η σκληρή άμυνα των νικητών δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στο σύνολο του Μάζη, με τη μπάλα να μένει αρκετές φορές στα χέρια των παικτών των φιναλίστ του κυπέλλου.

Ο Σέρβος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Ριστίσεβιτς, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια σταματώντας αρκετές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας της Βουλιαγμένης, συμπεριλαμβανομένων και δύο πέναλτι, όμως η παρουσία του δεν ήταν αρκετή για να πάρουν κάτι από το ματς οι “πράσινοι”.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η Βουλιαγμένη “τράβηξε χειρόφρενο”, έχοντας κατά νου το παιχνίδι της προσεχής Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός βρήκε.. γκολ τιμής με τον Σιαμά για να ρίξει λίγο τη διαφορά (5-9), όμως Καπότσης και Καστρινάκης δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους και με ένα γκολ έκαστος έγραψαν το τελικό 5-11.

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 3-2, 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κωνσταντόπουλος, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Μπελέσης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

 

Βέργης Μηνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *