Type to search

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βουλιαγμένη – Απόλλωνας Σμύρνης : 11-10

Share

Η Βουλιαγμένη κέρδισε 11-10 στον τέταρτο προημιτελικό του κυπέλλου τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα τον προημιτελικό. Παρ όλα αυτά ο Απόλλωνας ισοφάρισε με τον Σολανάκη σε 6-6, αλλά ο Μυλωνάκης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα των νοτίων προαστίων με 7-6 που ήταν και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στο ξεκίνημα του τελευταίου κομματιού του ματς ο Απόλλωνας ισοφάρισε ξανά με τον Γούνα με τη Βουλιαγμένη να προσπερνά ξανά με τον Γκιουβέτση. Ο Μοσκόφ έφερε πάλι το παιχνίδι σε ισορροπία, αλλά πρώτα ο Αφουδάκης και μετά ο Λόζινας έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Λαιμού.

Ο Αλαμάνος έφερε την διαφορά στο ένα γκολ για τον Απόλλωνα σε 11-10 22 δεύτερα πριν το τέλος, ωστόσο στο υπόλοιπο ματς δεν άλλαξε τίποτα με τη Βουλιαγμένη να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά όπου την “περιμένει” ο Ολυμπιακός για να παλέψουν με στόχο μία θέση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *