Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραβάς – Ατρόμητος Πειραιά 1-2: Φουλ… για άνοδο οι Καμινιώτες!

Share

Τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική έχει ο Ατρόμητος Πειραιά, καθώς επικράτησε 2-1 του Καραβά στο… επεισοδιακό ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά και έβαλε… γερές βάσεις ενόψει της συνέχειας.

Νεύρα, εντάσεις, αποβολές, γκολ. Πραγματικό ντέρμπι έλαβε χώρα στο κατάμεστο “Στ. Μελισσουργός” με τους – τυπικά – φιλοξενούμενους να είναι οι μεγάλοι νικητές με “χρυσό” γκολ του Κωτσοβού στο 96′!

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 31′, όταν ο Κοντάκος εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα του Ντούμπερετ και αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Οι γηπεδούχοι έβαλαν… φωτιά στο ματς στο 79′, όταν ο Ζότο, με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Μύρτα και έφερε το ματς στα ίσα. Μετά την ισοφάριση του Καραβά, υπήρξε μεγάλη ένταση σε πάγκους και εξέδρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν προκλητικό τον τρόπο που πανηγύρισε ο Παυλίδης μπροστά στην κερκίδα, με τον διαιτητή Αλατσάκη, εν τέλει, να τον αποβάλλει. Κόκκινη δέχτηκε και ο Συράκος από την πλευρά του Ατρομήτου, μετά την ένταση που επικράτησε. Μετά από αρκετή καθυστέρηση η αναμέτρηση ξεκίνησε εκ νέου, με τον Ατρόμητο να παίρνει αυτό που έψαχνε στο 96′, όταν μετά από κόρνερ, ο Κωτσοβός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ, Μπαντίκου και σκόραρε σε κενή εστία, βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο του Ρέντη! Ένταση υπήρξε και μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς οι άνθρωποι του Καραβά, διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Με αυτή την νίκη, ο Ατρόμητος Πειραιά πέρασε στην κορυφή του ομίλου, έχοντας 47 βαθμούς, όσους και η Αμφιάλη, αφήνοντας στους 45 τον Καραβά και πλέον οι Καμινιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρωτιά, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Καραβάς (Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Κωτσάλας, Παπαγιάννης, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παπανικολάου, Νικολόπουλος, Παυλίδης, Μπουρντένης, Ηλιάδης, Ζότο.

Ατρόμητος Πειραιά (Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου, Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Γκόγκα, Κενδριστάκης, Τζάκσον, Δηλαβέρης, Κοντάκος, Τσετσώνης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καπουκάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *