Type to search

Γ εθνική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγία Παρασκευή – Πόρος 1-1: Πολύτιμος βαθμός για τον Πόρο

Share

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Αγίας Παρασκευής με τον Πόρο, ματς για την 14η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 2ο σερί ματς χωρίς νίκη το σύνολο του κ. Κωνσταντακόπουλου, που βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα του Ηρακλείου, παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -3 από την θέση που οδηγεί στην παραμονή, θέση που ανήκει στην σημερινή της αντίπαλο.

Αγία Παρασκευή και Πόρος αποχώρησαν με έναν βαθμό στις αποσκευές τους από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νότου, της Αγίας Παρασκευής μετά από μία ”μάχη” που και οι δύο ομάδες έδειχναν πως φοβήθηκαν. Οι καιρικές συνθήκες, παρά το λίγο κρύο, ήταν εξαιρετικές για τους ποδοσφαιριστές κάτι το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν, αφού τα συνεχόμενα λάθη και οι πολλές μονομαχίες δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό. Με την γνωστή ”συνταγή” ξεκίνησε το παιχνίδι ο κ. Κωνσταντακόπουλος παρατάσσοντας την ομάδα του με 5-2-3, σχηματισμό που άλλαξε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε 4-3-3, ενώ ο κ. Χατζησεβαστός ξεκίνησε και τελείωσε την αναμέτρηση με 4-3-3. Σκόρερ των δύο ομάδων χρίστηκαν, ο Μέμμος στο 60′ και ο Κραψίτης στο 67′.

Πρώτο σαρανταπεντάλεπτο…. σαν φιλικό προετοιμασίας
Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες (7), από τις οποίες οι αξιόλογες ήταν ελάχιστες. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε από τους φιλοξενούμενους, όταν το σουτ του Καστελλιανάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Αραμπατζή. Στο 16′ μετά από σέντρα του Φρρόκου, ο Σένκα έγινε αποδέκτης αλλά το ψιλοκρεμαστό σουτ του μπλόκαρε εύκολα ο Αραμπατζής. Δεκαέξι λεπτά αργότερα, δοκάρι για τον ελαφρώς καλύτερο Πόρο. Ο Σένκα είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αραμπατζή, μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε. Μετά από 36΄ παιχνιδιού η Αγία έκανε αισθητή της παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή. Σέντρα του Μπουτσικάρη από τα δεξιά, βρήκε αμαρκάριστο στο ύψος του πέναλτι τον Χατζίου, που προσπάθησε με το κεφάλι να νικήσει τον Ζαφείρη, αλλά δεν του το επέτρεψε. Λίγα λεπτά αργότερα η Αγιά σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Εξαιτίας του σκληρού αγωνιστικού χώρου, ο Ζαφείρης δεν βρήκε την μπάλα μετά από γύρισμα του Αυγουστάκη, πήρε ο Κραψίτης, βρήκε τον Μπουτσικάρη στο ημικύκλιο της περιοχής, εκείνος πάτησε με το τακουνάκι στον Δακτυλίδη που έκανε το φαλτσαριστό πλασέ αναγκάζοντας τον Ζαφείρη να εκτιναχθεί στο αριστερό του παραθυράκι και να διώξει σε κόρνερ. Στο 42′ ο Παπαδομιχελάκης δοκίμασε από πολύ μακριά το πόδι του, στέλνοντας την μπάλα ψηλά αουτ. Ημίχρονο Αγία Παρασκευή – Πόρος 0-0.

Λίγες φάσεις, δύο γκολ, εντάσεις και ολιγόλεπτη διακοπή
Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ίδια με εκείνη του πρώτου. Η μόνη διαφορά ήταν πως ο κ. Χατζησεβαστός αποφάσισε να περάσει το Μέμμο στην ανάπαυλα στην θέση του Φρρόκου στα άκρα της επίθεσης. Ένα τέταρτο αργότερα ο προπονητής του Πόρου θα δικαιωθεί για την αλλαγή του. Στο 60′ ο Παπαδομιχελάκης άφησε την άμυνα του, βρέθηκε στα αριστέρα της επίθεσης, έκανε την σέντρα στο πίσω δοκάρι για να χρηστεί σκόρερ ο Μέμμος πλασάροντας τον Αραμπατζή, με την μπάλα να τον κρεμάει αφού πρώτα είχε χτυπήσει στο έδαφος. Τρία λεπτά αργότερα ο πάγκος του Πόρου εκτινάχθηκε, ζητώντας πέναλτι από τον διαιτητή Ωραιόπουλο σε πτώση του Πύλιου μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Στο 68′ οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά την μπάλα για περισσότερο από 1′ και κατάφεραν να βρουν γκολ. Ο Κατσέρης μετά από πολύ ωραία ενέργεια μπήκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή, είδε τον αμαρκάριστο Κραψίτη στο πίσω δοκάρι τον οποίο και βρήκε, με τον τελευταίο να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά για το 1-1. Στο 71′ νέα καλή στιγμή και πάλι με τον Μέμμο για τον Πόρο. Ο Πύλιος έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ξανά μόνος ο Μέμμος μέσα στην περιοχή της Αγίας, αλλά το διαγώνιο σουτ του από τα δεξιά δεν βρήκε εστία. Νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπαδομιχελάκη στα όρια της περιοχής από την ομάδα του Πόρου, με τον κ. Ωραιόπουλο να σφυρίζει φάουλ. Η συγκεκριμένη φάση, έγινε η αιτία να διακοπεί το ματς, αφού ένα μέρος από τους φιλάθλους της Αγίας πέταξαν στον επόπτη κάποιο ”αντικείμενο”. Μετά από 3′ το ματς συνεχίστηκε. Στο 90’+4′ ο Μέμμος, προσπάθησε να νικήσει τον Αραμπατζή με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία. Ο Αραμπτατζής μπλόκαρε εύκολα με τον διατητής της αναμέτρησης να σφυρίζει τη λήξη. Αγία Παρασκευή – Πόρος 1-1.

Συνθέσεις
Αγία Παρασκευή (Κωνσταντακόπουλος): 1. Αραμπατζής, 2. Κόλλιας, 3. Χατζίου, 4. Μπότος ( 61′ 13. Σταμούλης, 5. Ριτσοτάκης, 6. Κοντοές, 7. Δακτυλίδης, 8. Γιαννόπουλος ( 61′ 18. Κωτσάκης), 9. Κατσέρης ( 81′ 17. Καλογεράς), 10. Μπουτσικάρης, 11. Κραψίτης
Πόρος (Χατζησεβαστός): 15. Ζαφείρης, 3. Μπάμπης, 13. Καλαϊτζάκης ( 74′ 2. Σημαιάκης), 4. Παπαδομιχελάκης, 5. Αυγουστάκης, 6. Κούταντος, 7. Φρρόκου ( 45′ 10. Μέμμος), 17. Γροσδάνης (74′ 12. Αγριμάκης), 9. Καστελλιανάκης, 11. Σένκα, 14. Πύλιος

Σκόρερς
Μέμμος 60′
Κραψίτης 68′

Διαιτητής: Ωραιόπουλος Μ.
Βοηθός Α’: Καρακελές Ι.
Βοηθός Β’: Παπαδόπουλος Π.

Βαθμολογία

1. Θύελλα Ραφήνας 30

2. Μαρκό 25

3. Φωστήρας 23

4. Γιούχτας 22

5. Κερατσίνι 21

6. Άρης Πετρούπολης 20

7. Αλμυρός 18

8. Εθνικός 17

-. Αγία Παρασκευή 17

10. ΑΟΑΝ 16

11. Πόρος (-6β.) 14

-. Μοσχάτο 14

13. Τυμπάκι* 6

14. Άγιος Ιερόθεος* 1

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος



Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *