Type to search

Pre League Pre League ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Πανιώνιος

ΓΣ Πανιώνιος – Ο.Φ.Α Απολλώνιος 0-3 Σετ: Κυριαρχική εμφάνιση και 5η συνεχόμενη νίκη για τις φιλοξενούμενες

Share

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘Ανδρέας Βαρίκας’ στη Νέα Σμύρνη ο Ο.Φ.Α Απολλώνιος πήρε μία ακόμη σπουδαία νίκη επί του γηπεδούχου Πανιωνίου, με 3-0 σετ, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Pre League γυναικών βόλεϊ.

Στο πρώτο σετ, οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά και κατόρθωσαν να προηγηθούν μέχρι και με 7 πόντους, 9-16, με το καρφί της Καββαδία. Ο Πανιώνιος δεν κατόρθωσε να πλησιάσει στο σκορ, παρά την προσπάθεια κυρίως της Alvarez, όμως η Καββαδία αυτή που έκλεισε το σετ για την ομάδα της με ένα εντυπωσιακό μπλόκ για το 19-25 του πρώτου σετ.

Το ξεκίνημα του δεύτερου σετ για τον Απολλώνιο ήταν ακόμη πιο δυναμικό, εκεί οπού με συνεχόμενους πόντους από την Ράπτη η διαφορά έφτασε νωρίς στους 7 πόντους, για το 3-10. Η Alvarez ξανά από πλευράς γηπεδούχων ήταν μία διαρκής απειλή, ο Πανιώνιος μείωσε μέχρι και στους 2 πόντους προς το τέλος του σετ, 21-23, αλλά το άστοχο σερβίς της Παπαδοπούλου από την γηπεδούχο ομάδα έδωσε και αυτό το σετ στα κορίτσια του Απολλώνιου (22-25).

Κάπου εκεί φαίνεται πως αφυπνίστηκαν τα κορίτσια του Πανιωνίου, αφού στις αρχές του τρίτου σετ έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Έφτασαν με 3 συνεχόμενα κερδισμένα σερβίς της Καπάτου στο 8-2, διαφορά που ήταν σε καλά επίπεδα για τον ‘Ιστορικό’ έως και το 15-11. Συνεχόμενα επιτυχημένα μπλόκ, στα καρφιά που έκαναν οι γηπεδούχες έφεραν το σκορ στο 16-16. Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι το 19-19, όμως το άστοχο καρφί της Alvarez, έδωσε προβάδισμα στα κορίτσια του Απολλώνιου, που δεν το απώλεσαν στη συνέχεια του σετ. Δύο κερδισμένοι πόντοι από τη Σιδεράτου για τον Απολλώνιο, ήταν αυτοί που του έδωσαν τη νίκη με 21-25 στο τελευταίο σετ για το 0-3..

Και οι δύο ομάδες είχαν από 4 άσους στο παιχνίδι, αλλά τη διαφορά έκαναν, οι κερδισμένοι πόντοι από σερβίς που ήταν στο 31% για τον Πανιώνιο (20/64) και στο 42% για τον Απολλώνιο (31/73), καθώς και οι κερδισμένοι πόντοι από την υποδοχή, εκεί που οι φιλοξενούμενες έφτασαν στο 69% (44/64), ενώ για τον ‘Ιστορικό’ στο 58% (42/73).

Με αυτή τη νίκη του ο Απολλώνιος έφτασε τους 36 βαθμούς, 5 πίσω από τις πρωτοπόρες, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Αία Ευόσμου. Ο Πανιώνιος παραμένει 1 βαθμό κάτω από τη ζώνη των play-off υποβιβασμού, με 20 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική εχει ρεπό.

Αρχικές Συνθέσεις

ΓΣ Πανιώνιος (Κ.Λυκογιάννη): Alvarez, Χατζηγρηγορίου, Ρούση, Κούση, Μιλιεντίγιεβιτς, Cvijovic.

O.Φ.Α Απολλώνιος (Κ.Μπουτσούρης): Πήττα, Ευθυμιάδη, Καββαδία, Λάβδα, Τουλγαρίδου, Σιδεράτου.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουρτέσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *