Type to search

super league 2 ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΟ Ρουφ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό παραμονής για το Αιγάλεω

Share

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε 1-3 στην έδρα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ  ο οποίος συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό του

Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 , στο γήπεδο ‘’Σπύρος Γιαλαμπίδης ‘’  του Ταύρου τη Δευτέρα (30/1) ο γηπεδούχος ΠΑΟ ΡΟΥΦ υποδέχθηκε το Αιγάλεω. Οι φιλοξενούμενοι  χρειάστηκαν  μόλις ένα ημίχρονο προκειμένου να διαμορφώσουν  το τελικό 1-3 υπέρ τους. Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν στην 12η τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες τη στιγμή που το Αιγάλεω σκαρφάλωσε στην 9η θέση με 15 βαθμούς και στο συν 7 απο την επικίνδυνη ζώνη. 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ 

Το απόγευμα της Δευτέρας, κόσμος όλων των ηλικιών επισκέφτηκε το γήπεδο ‘’Σπύρος Γιαλαμπίδης’’ στο Ταύρο  προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΠΑΟ ΡΟΥΦ- Αιγάλεω.  Χαρακτηριστική δε η παρουσία περίπου 100 φίλων της ομάδας του Αιγάλεω. Τελικό σκορ 1-3 το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπαστιανό στο 10’ με μια επέλαση απο τα δεξιά να ανοίγει το σκορ για το ‘’city’’ . Λίγα λεπτά αργότερα,στο 24’  ο Βλαχομήτρος με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 27’ πάλι ο Βλαχομήτρος μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του ΠΑΟ Κουνάδη , προ κενής εστίας έγραψε το 0-3. Στις καθυστερήσεις του  Α’ ημιχρόνου, μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την κατοχή και κατόπιν ανατροπής του Καλλέργη απο τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω Σκαφίδα κέρδισαν πέναλτι. Ο Νιτσάκης για λογαριασμό του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν πολύ έντονα παράπονα για την διαιτησία . 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

4’ : ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ

4’ : ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

8’: ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ 2ο ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 

11’ : ΓΚΟΛ(0-1)- ΑΙΓΑΛΕΩ ! Ο ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ

14’: ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ/ΣΠΙΝΟΣ ΜΕΣΑ. 

24’ :ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΟΥΤ

24’: ΓΚΟΛ (0-2) -ΑΙΓΑΛΕΩ  ΜΕ ΚΑΡΦΩΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΥΣΤΕΡΑ  ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΤΣΑΚΗ

27’ :ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ

28′ :ΓΚΟΛ (0-3)-ΑΙΓΑΛΕΩ Ο  ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΛΑΛΟΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ  ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΟΥΝΑΔΗ Ο ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑ

35′: ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦ

45’  ΓΚΟΛ (1-3)-ΠΑΟ ΡΟΥΦ  ΜΕ ΠΈΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΤΣΑΚΗ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΕΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΚΑΦΙΔΑ. 

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΒΓΗΚΕ ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ/ΜΠΗΚΕ ΚΟΣΤΟΝΑΣΙΟΣ 

ΑΛΛΑΓΕΣ  ΓΙΑ ΠΑΟ ΡΟΥΦ :ΜΠΗΚΑΝ  Ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΒΙΝΗ

49′: Ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ  ΤΟΥ ΡΟΥΦ ΕΧΑΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΠΈΚΡΟΥΣΕ Ο ΣΚΑΦΙΔΑΣ

50′ :ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΔΗ

51′ :  ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

59′: ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

64΄:ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ  ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΎΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ .

65’: ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΜΠΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ  ΚΑΙ ΒΓΉΚΕ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ 

71’: ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΔΗ ΤΟΥ ΡΟΥΦ ΣΕ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΝΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ . 

73΄: ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ  ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΝΑΔΗΣ

79’: ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ 

80’ : ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΚΡΤΣΙΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΦ

87’ : ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

90′ :ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ : ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΠΑΟ ΡΟΥΦ- ΑΙΓΑΛΕΩ: 1-3

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ

1.ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΓΕΡ. (ΤΕΡΜ)

27.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΔ.

42.ΝΤΟΝΚΕΥ ΚΑΜΥ ΙΒΕΣ ΝΤΑΝΙΕΛ

  1. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

6.ΜΚΡΤΣΙΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ

4.ΖΑΧΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

  1. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΑΡΧ)

18.ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7.ΝΙΤΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

13.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

21.ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ

  1. ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ . (ΤΕΡΜ).
  2. ΧΟΤΖΑΛΙ ΓΚΕΡΤΙΝ

15.ΜΠΟΥΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

23.ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  1. ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

11.ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

  1. ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  2. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

9.ΚΟΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

10.ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ( ΑΡΧ)

  1. ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΠΡΟΠ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ)

Ο προπονητής του Αιγάλεω αρχικά κλίθηκε να σχολιάσει την νίκη της ομάδας του :

”Καταρχήν ξεκινώντας για άλλη μια εβδομάδα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Απο το πρώτο λεπτό μπήκαμε πολυ δυνατά στο παιχνίδι όπως είχαμε πει. Αυτά είναι παιχνίδια στα οποία  που άμα τα δούμε σφαιρικά έχεις μόνο να χάσεις αν δεν πάρεις το τρίποντο.Αντιλαμβάνεστε ότι  δεν είναι εύκολο να παίζεις με τη πλάτη στο τοίχο σε ένα παιχνίδι που λες ”πρέπει οπωσήποτε να το κερδίσω” απέναντι σε μια ομάδα που εγω θα τη χαρακτήριζα αξιόμαχη και παλεύει τα παιχνίδια. Για άλλο ένα παιχνίδι τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί . Ειδικά αν δει κανείς οτι στο πρώτο εικοσάλεπτο αν δε κάνω λάθος το σκορ ήταν 0-3. Νομίζω όμως ότι κάπου εκεί θεωρήσαμε ότι το ματς τελείωσε αλλά το ματς τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό είπα και στα παιδιά στο ημίχρονο ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε και να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος κάτι το οποίο συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβληματα. Για άλλη μια φορά τους δίνω συγχαρητήρια . Το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν. Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς τη Κυριακή στη Καλλιθέα.”

Στη συνέχεια ο προπονητής του Αιγάλεω ερωτήθηκε για την όχι τόσο καλή εικόνα της ομάδας του  στα εντός έδρας παιχνίδια:

”Κοιτάχτε να δείτε. Το Αιγάλεω είναι μια μεγάλη ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη , παίζει για το αποτέλεσμα. Σήμερα πράγματι ήμασταν κυνικοί. Απο εκεί και πέρα το πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια μας είναι ο αγωνιστικός χώρος . Το γήπεδο του Αιγάλεω δεν είναι για να παίζεται ποδόσφαιρό δυστυχώς όμως αυτό έχουμε , με αυτό πορευόμαστε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. ”

Τέλος ζητήσαμε απο τον προπονητή της ομάδας των Δυτικών Προαστείων να δώσει ένα μήνυμα στο κόσμο της ομάδας που για ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα έδωσε το παρόν.

” Κοιτάχτε, καταρχήν για άλλο ένα παιχνίδι ο κόσμος μας  ήταν ο 12ος παίχτης. Εγω προσωπικά θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ . Θέλω να τους ζητήσω κάθε Κυριακή να τους έχουμε στο πλευρό μας όπως και τους έχουμε. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Ως προς τον στόχο της παραμονής, νομίζω ότι δεν μου αρέσει αυτη η λεξη. Το Αιγάλεω του χρόνου θα είναι στη κατηγορία και φέτος θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία.”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ( ΠΑΟ ΡΟΥΦ)

Αρχικά ζητήσαμε απο τον προπονητή της ομάδας του ΡΟΥΦ να εξηγήσει τιοδήγησε στην ήττα της ομάδας του :

”Είμαστε μια ομάδα που το καλοκαίρι ξαφνικά μάθαμε ότι θα βρεθούμε σ τη Β’ εθνική . Έπρεπε ξαφνικά να οριστεί το ρόστερ της ομάδας . Οι κινήσεις ήταν βιαστηκές διότι έπρεπε να βρεθούν παίκτες για να στελεχώσουν το ρόστερ  με αποτέλεσμα η ομάδα βάση υλικού να μη είναι έτοιμη για αυτή τη κατηγορία. Προσπαθούμε παρότι δεν έχουμε κανέναν βαθμό να παίζουμε ποδόσφαιρο και μέσα απο αυτό που παίζουμε να παίρνουμε βαθμούς για να αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών. Γιατί όπως ξέρετε αν δεν έχεις βαθμό η προσπάθεια που κάνεις ή στις προπονήσεις ή στο παιχνίδι σίγουρα φέρνουν  μια απογοήτευση στους παίκτες. Το σημαντικό για μένα είναι πως όσο είμαι εγω εδω πέρα ,με όσους αντιπάλους και εαν έχουμε παίξει και με αντιπάλους πρώτης εξάδας, έρχονταν  μετά και οι αντίπαλοι προπονητές ή και οι  παίκτες και μας έδιναν συγχαρητήρια. Μη γνωρίζοντας την εικόνα της ομάδας , βλέποντας μόνο τους μηδεν βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα έμεναν έκπληκτοι απο το ποδόσφαιρο που παίζαμε . Μας έλεγαν μάλιστα ότι δεν είμαστε τελευταία θέση αλλά  τουλάχιστον για την μέση της βαθμολογίας . Αυτό είναι το θετικό που κρατάμε καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθεια των παιδιών μέσα στον αγωνσιτικό χώρο παρότι δεν μεταφράζεται σε βαθμούς. Εγώ σαν coach  προσπαθώ να μεταδώσω στα παιδιά ότι πρέπει να μπαίνουν στον αγωνιστικό  χωρο και να διεκδικούν μέσα απο την απόδοση τους τους βαθμους και όχι να περιμένουν μηπως κλέψουμε το παιχνίδι ή  μηπως έρθει κάποιο γκολ απο τύχη και να πάρουμε το παιχνίδι έτσι. Εν τέλει προπονητής είμαι και θεωρώ ότι οι βαθμοί θα έρθουν σύντομα, αυτό είναι δεδομένο απλώς πρέπει να μειώσουμε τα νεκρά διαστήματα του παιχνιδιού μας καθώς είναι κάτι που γίνεται συνέχεια. Επίσης πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη δηλαδή μόλις δεχόμαστε γκολ να μη χανόμαστε για 10-15 λεπτά . Αυτό πρέπει οι ίδοι οι παίκτες να το διαχειριστούν γιατί για 15 λεπτά επικρατεί ένα νεκρό διάστημα , δεχόμαστε 2-3 γκολ και εκεί είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί το παιχνίδι. Αυτό είναι το πρόβλημα μας. Πρέπει τα ίδια παιδιά να το διαχειριστούν και να μην έχουμε  αυτα τα νεκρα διαστήματα. ”

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ερωτήθηκε για το εαν η διαιτησία επηρέσε την έκβαση του αγώνα :

”Δεν θέλω να μιλαώ για διαιτησίες . Αλλά γενικά έχω δει ότι στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής η διαιτησία δεν είναι ότι καλύτερο. Όχι ότι γίνεται εσκεμμένα αλλά νομίζω ότι το επίπεδο της διαιτησίας δεν είναι για τοσο υψηλό επίπεδο. Γίνονται λάθη οφθαλμοφανή και αυτό ίσως επηρεάζει και τους αντιπάλους αλλα και την ίδια την ομάδα. Πρέπει τα κριτήρια επιλογής των διαιτητών να είναι πιο επαγγελματικά και να είναι οι διαιτητές με περισσότερο ταλέντο και προοπτικές . ”

Τέλος ο Γιάννης Γκούμας ερωτήθηκε εαν τελικά η ομάδα του είναι ικανή να διεκδικήσει τη παραμονή :

” Όποιος έρχεται  στο γήπεδο καταλαβαίνει αμέσως πως η ομάδα δεν αξίζει να είναι στη θέση που βρίσκεται βάσης της απόδοσης της. Όποιος βλέπει μόνο το αποτέλεσμα θα νομίζει ότι είναι μια όμαδα που δεν παίζει τίποτα αλλά όπως είδατε και εσείς δεν είναι ομάδα για να έχει συλλέξει μόνο 0 βαθμούς. Η ομάδα παλεύει για κάτι καλύτερο και σίγουρα για κάτι παραπάνω απο τους 0 βαθμούς. ”

Επιμέλεια : ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *