Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ 79-74 ΤΗΝ ΜΕΓΑΡΙΔΑ

Share

Ζωτικής σημασίας νίκη για τον Παπάγο στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής απέναντι στην Μεγαρίδα με σκορ 79-74 και μια νίκη μακριά από την κορυφή η ομάδα του Μιχάλη Κουρή.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, ο Παπάγος με όπλο για άλλη μια φορά την έδρα του, έδειξε από νωρίς διάθεση να επιβάλλει το ρυθμό του. Η γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην ρακέτα στο πρώτο ημίχρονο με χαρακτηριστικό πως οι ψηλοί της ομάδας του Γιώργου Μάνταλου “φορτώθηκαν” από νωρίς με φάουλ. Όμως με μπροστάρη τον Γερομιχαλό, η Μεγαρίδα έμενε διαρκώς στο ματς, καθώς ο έμπειρος γκαρντ στο τέλος του ημιχρόνου σημείωσε 6 συνεχόμενους πόντους με προσωπικές ενέργειες.

Στο δεύτερο μέρος, ήταν η ώρα του Tyler Peterson να λάμψει. Ο 25χονος γκαρντ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Σάουθ Ντακότα με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ απέδειξε περίτρανα γιατί θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς παίχτες στη λίγκα. Με άξιους συμπαραστάτες τους Γεωργοπαπαδάκο,Τζουγκαράκη και Μαράκη με 11 πόντους ο καθένας, ο Παπάγος έφτασε “δια πυρός και σιδήρου” στο ροζ φύλλο αγώνα, αφού ο Γερομιχαλός έμοιαζε στα κρίσιμα να μην έχει στηρίγματα επιθετικά. Με αυτή τη νίκη το σύνολο του coach Κουρή πλησίασε σε απόσταση αναπνοής το πρωτοπόρο Μαρούσι. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα των Μεγάρων έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη της ανόδου της Basket League.

Τα δεκάλεπτα 24-22, 15-16, 12-10, 28-26

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΓΙΟΒΑΝΗΣ (2) ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΣ (11) ΣΑΝΔΡΑΜΑΝΗΣ (8) ΚΑΡΟΥΖΟΣ (5) ΜΑΡΑΚΗΣ (11) ΣΟΛΩΜΟΣ (2) ΜΠΕΛΗ (3) ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ (11) ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ (5) ΜΠΑΛΟΣ (4) PETERSON (17) ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ (5) ΓΚΑΤΖΙΑΣ (9) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (8) ΓΕΡΟΜΗΧΑΛΟΣ (21) DUBINSKI (3) ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ (4) ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ (4) ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΣ ΧΑΣΑ MOTLEY (8) ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ (9) ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ (3)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *