Type to search

ROMA Roma FC Serie A Tottenham West Ham ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΡΟΜΑ ΣΕΡΙΕ Α ΣΕΡΙΕ Α ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Τζανιόλο στην πύλη εξόδου από Ρώμη για Λονδίνο

Share

Το παιδί θαύμα της Ρόμα έχει σχεδόν τελειώσει από την ομάδα. Συμφωνα με δημοσιεύμα από την Gazzetta dello sport ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει.

Μετά τον αγώνα για το κύπελλο Ιταλίας και τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν απο μερίδα του κόσμου στο Ολίμπικο, ο Τζανιόλο ζήτησε να αποχωήσει και ήδη η Τότεναμ κατέθεσε προσφορά η οποία όμως, δεν πλησιάζει καν τις απαιτήσεις των Ρωμαίων.

Οι πετεινοί δεν θα είχαν πρόβλημα να πάρουν τον παίκτη δανεικό, όμως με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που μόνο υποχρεωτική δεν μοιάζει, αφού ένας όρος που ακούστηκε είναι να κατακτήσει η Τότεναμ το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα δεν συζητάει κάτι τέτοιο πέρα από την οριστική πώληση του παίκτη καθώς χρειάζεται να έχει τα χρήματα στα ταμεία της και για την αντικατάσταση του και για να εμφανίσει έσοδα στην ΟΥΕΦΑ.
Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λέστερ και την Γουέστ Χαμ, ωστόσο ο Τζανιόλο θέλει να πάει σε ομάδα με πιο υψηλούς στόχους από τις δυο αυτές ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους.

Προς το παρόν ο Τζανιόλο μένει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο που καλείται να βρει την ισορροπία στην κατάστση που δημιουργείται με τον άλλοτε αγαπημένο παίκτη των Ρωμαίων.

Γράφει ο Άγγελος Κλάδος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *