Type to search

Barcelona Barcelona fc Dani Alves Κεντρική ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Μπαρτσελόνα Ντανι Αλβες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη ο Ντάνι Άλβες με κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση

Share

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες, καθώς το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη, μετά την καταγγελία μιας γυναίκας, για σεξουαλική παρενόχληση.

 

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα είχε καταθέσει ότι ο βραζιλιάνος μπακ την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της, χωρίς τη συναίνεσή της, όταν βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, στις 30 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, οι ισπανικές αρχές ερευνούν την υπόθεση και μετά την κατάθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα σήμερα το πρωί, τον οδήγησαν στο Δημοτικό Δικαστήριο της Βαρκελώνης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «El Mundo».

Η ισπανική αστυνομία έκρινε ότι τα στοιχεία ήταν αρκετά για να διαταχθεί η σύλληψή του, παρ’ ότι ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη. Μάλιστα, είχε τοποθετηθεί για τις κατηγορίες, δηλώνοντας : «Ήμουν σε εκείνο το κέντρο και διασκέδαζα με φίλους. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως λατρεύω να χορεύω και το έκανα χωρίς να παραβιάζω τον χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν παραβίασα ποτέ τον χώρο της. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, προς Θεού».

 

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους επίσημους ομαδικούς τίτλους όλων των εποχών, θα βρεθεί ενώπιον του δικαστή, αναμένοντας την απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

 

Επιμέλεια: Θεόδωρος Γκίνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *