Type to search

Chelsea fc Ατλέτικο Μαδρίτης ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Μεταγραφές ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΕΛΣΙ Τσέλσι

Τσέλσι: Το ντόμινο του Ζοάο Φέλιξ

Share

Ο επικείμενος δανεισμός του Πορτογάλου σταρ στην Τσέλσι είναι πιθανό να φέρει πολλές εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός είναι ένα βήμα μακριά από το να υπογράψει για τους επόμενους 6 μήνες στους «Μπλε» του Λονδίνου. Η Τσέλσι δεν θα έχει οψιόν αγοράς, ενώ θα πληρώσει 11 εκατομμύρια ευρώ για το δανεισμό και θα καταβάλει και εξολοκλήρου η ίδια το μισθό του.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να ταράξει τα νερά τόσο μέσα στην ομάδα αλλά και όχι μόνο. Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και έτσι μια πιθανή αποχώρηση του δεν θα ξάφνιαζε κανέναν. Η άφιξη του ταλαντούχου Ιβοριανού Ντατρό Φοφανά από τη Μόλντε δεν είναι επίσης διόλου απίθανο να παίξει ρόλο στο μέλλον του Γκαμπονέζου στραίκερ. Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ομπαμεγιάνγκ έγινε αλλαγή στο 68’, ενώ ο ίδιος είχε περάσει στη θέση του τραυματίας Ραχίμ Στέρλινγκ, σε μια πιθανή δήλωση προθέσεων από τον Γκρέιαμ Πότερ.

Πέρα από τον σύλλογο του Λονδίνου και οι «Ροχιμπλάνκος» φυσικά επηρεάζονται από αυτήν την κίνηση και τις τελευταίες ώρες στο τραπέζι για να τον αντικαταστήσει έχει πέσει το όνομα του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα και έτσι δεν θα ήταν παράξενη μια τέτοια κίνηση.

Δεν είναι όμως μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι που βλέπουν τα ντόμινο να πέφτουν. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν στα υπόψιν τους τον Πορτογάλο επιθετικό και ο επικείμενος δανεισμός του θα τις κάνει να επικεντρωθούν σε άλλες περιπτώσεις. Οι «Κανονιέρηδες» σε αυτήν του Μικάιλο Μούντρικ του οποίου το σίριαλ τρέχει από το καλοκαίρι. Και η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ στον συμπατριώτη του, Βάουτ Βέχορστ, ο οποίος πιέζει την Μπεσίκτας στην οποία είναι δανεικός να τον αφήσει. Οι Τούρκοι από πλευράς τους θέλουν να βρουν πρώτα αντικατάσταση και αυτός σύμφωνα δημοσιεύματα θα μπορούσε να είναι ο Βινσάν Αμπουμπακάρ της Αλ Νασρ.

 

Επιμέλεια: Ορέστης Καδδάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *