Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Τζαζ υπέταξαν τους Καβαλίερς και τον απίστευτο Μίτσελ

Share

Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισαν οι Γιούτα Τζάζ εναντίον στους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 116-114, στην επιστροφή του απίστευτου Ντόνοβαν Μίτσελ στη Γιούτα.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έκανε τα πάντα για να αποδείξει στους Τζάζ πως με την ανταλλαγη του στους Κάβς έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα τους λάθη .Η ομάδα της Γιούτα όμως επέλεξε να του δείξει οτι ακόμα στέκεται στα πόδια της και έχει το κατάλληλο σύνολο που θα την οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται στα playoffs με τον αγώνα να καταλήγει σε θρίλερ κατά τη διάρκεια του τέταρτου δωδεκαλέπτου.

Τι και αν ο Μίτσελ έκανε τα πάντα στο παρκέ τελειώνοντας τον αγώνα με 46 πόντους 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, οι Καβαλίερς δεν τα κατάφεραν , υπέκυψαν στην ανωτερότητα των Μορμόνων και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από τη Γιούτα. Μοναδική βοήθεια που είχε ο Μίτσελ, ήταν η παρουσία του Γκάρλαντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τη νικήτρια ομάδα, οι 32 πόντοι του Τζόρνταν Κλάρκσον και οι 25 του Λάουρι Μάρκανεν ήταν η… απάντηση σε μία ακόμη απίστευτη εμφάνιση από τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Οι Τζάζ με αυτή τη νίκη ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογική κατάταξη και άφησαν πίσω τους τις δύο διαδοχικές ήττες από Μπούλς και Γκρίζλις.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *