Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: “Όχι” στα 136 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ για Φέλιξ

Share

Τα βρετανικά δημοσιεύματα των ημερών αναφέρουν πως η Ατλέτικο απέρριψε πρόταση ύψους 136 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ για τον Ζοάο Φέλιξ.

Μετά τα σενάρια για μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα, βρετανικά μέσα έρχονται να βάλουν ακόμη μία φωτιά στην Ατλέτικο και τον 21χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Φέλιξ, του οποίου το συμβόλαιο θα εξακολουθεί να ισχύει μέχρι το 2026 και η ρήτρα του να αγγίζει τα 200 εκατ., ήρθε από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο με το ποσό των 127 εκατ. ευρώ.

Άπαντες πίστεψαν στο νέο “αστέρι” που έβλεπαν στα γήπεδα, εξακολουθούν να …ποντάρουν επάνω σε αυτό και καταλαβαίνουμε πως η πώλησή του θα είναι δύσκολη ακόμη και με…χρυσάφι.

Στα δύο χρόνια υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε, μετρά 76 συμμετοχές, έχοντας 19 γκολ και 9 ασίστ και ο προπονητής δεν θέλει να χάσει το ταλέντο του σύντομα. Για τον λόγο αυτό, τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παρακολουθεί τον νεαρό, προσέφερε στον ισπανικό σύλλογο 136 εκατ. για την απόκτησή του, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική. \

 

Επιμέλεια: Μουστακάτου Σταυρούλα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *