Type to search

Fifa world cup Κεντρική Παγκόσμιο κύπελλο 2022 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πορτογαλία ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

Πορτογαλία: Από τον CR7 στον GR26!

Share

«Παράδοση σκυτάλης» θα μπορούσε να μπεί σαν τίτλος στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το βράδυ της Τρίτης  ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία, με το τελικό 6-1 να έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Γκονσάλο Ράμος(3 γκολ,1 ασίστ).  

Προσωπικό στοίχημα του Φερνάντο Σάντος θα χαρακτήριζε κανείς τον Γκονσάλο Ράμος. Ο Πορτογάλος εκλέκτορας «είδε» στον συμπατριώτη του επιθετικό τα στοιχεία εκείνα που -δυστυχώς- ο Ρονάλντο δεν μπορεί πλέον να του δώσει.

Ταχύτητα, έκρηξη και συνεισφορά στην πίεση των αντιπάλων είναι αυτά που στα φιλικά προετοιμασίας πριν από το Μουντιάλ του χάρισαν το εισιτήριο για το Κατάρ. Κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του απέναντι στη Γκάνα, στην πρεμιέρα των Πορτογάλων στους ομίλους, αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια ως αλλαγή του Ρονάλντο(!) στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Χτες βράδυ(6/12), πετυχαίνοντας το πρώτο χατ-τρικ για το φετινό Μουντιάλ, έβαλε την υπογραφή του στην σπουδαία πρόκριση της Πορτογαλίας ενώ ταυτόχρονα δικαίωσε και τον Σάντος για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Κερασάκι στην τούρτα, η υπέροχη ασίστ του στον Γκερέιρο για το τέταρτο γκολ της Πορτογαλίας.

Η φετινή χρονιά εξελίσσεται ονειρικά προς ώρας για τον Ράμος. Έχοντας καταφέρει να πετύχει εννέα γκολ σε 11 συμμετοχές στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπενφίκα. Μένει  να δούμε αν απόψε γίναμε μάρτυρες της διαδοχής στην Πορτογαλική κορυφή της επίθεσης.

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *