Type to search

Cristiano Ronaldo Fifa world cup MUNDIAL 2022 Κεντρική Παγκόσμιο κύπελλο 2022 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πορτογαλία ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

Σάντος-Ρονάλντο και στο βάθος η πρόκριση στους «8»!

Share

Σε λίγες ώρες η Πορτογαλία των Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντεζ, υπό της οδηγίες του ‘’δικού’’ μας Φερνάντο Σάντος, αναμετράται με την Ελβετία για μια θέση στις οκτώ  κορυφαίες ομάδες του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πορτογαλία και Ελβετία το βράδυ της Τρίτης(6/12) παίζουν τα ρέστα τους για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. ‘’Μάχη’’ η οποία επισκιάζεται από την δυσαρέσκεια που φαίνεται να υπάρχει από τον Φερνάντο Σάντος προς το πρόσωπο του ηγέτη της ομάδας του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αφορμή στάθηκαν τα παράπονα του Πορτογάλου αστέρα κατά την διάρκεια της αλλαγής του στον αγώνα με την Νότια Κορέα με τον ίδιο να απαντά μετά το τέλος του παιχνιδιού: “Ένας Κορεάτης ποδοσφαιριστής μού έλεγε να βγω γρήγορα. Τού είπα να σκάσει, μόνο ο διαιτητής μιλάει. Όλα αυτά γίνονται πάνω στο παιχνίδι. Ό,τι και να συνέβη όλα μένουν στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είμαστε στην επόμενη φάση. Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι Πορτογάλοι πρέπει να είναι αισιόδοξοι”.

Απάντηση η οποία δεν φάνηκε να πείθει τον Πορτογάλο εκλέκτορα, με τον ίδιο να τοποθετείται στην συνέντευξη τύπου του παιχνιδιού λέγοντας: “Δεν έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αρχηγός στο αυριανό παιχνίδι, θα το αποφασίσω την τελευταία στιγμή, όταν φτάσω στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν άκουσα τίποτα, τον είδα μόνο να τσακώνεται με έναν Κορεάτη. Μετά είδα τις φωτογραφίες και δεν μου άρεσαν, δεν μου άρεσαν καθόλου”.

Σε λίγες ώρες, η σχέση  Σάντος-Ρονάλντο θα φανεί αν παραμένει αλώβητη και με στόχο το κοινό καλό, να πορευτούν για άλλη μια φορά μαζί στον ‘’τελευταίο χορό’’ του Πορτογάλου επιθετικού σε μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *