Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: οι νέοι και αυτοί που βγήκαν από τη ναφθαλίνη

Share

Εν αναμονή της άφιξης του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ Ροντινέι κινούνται  άπαντες στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν κοιτάζουν παράλληλα με τον πρώην παίκτη της Φλαμένγκο και άλλους υποψήφιους στόχους.

Φήμες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Μίτσελ θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό αριστεροπόδαρο κεντρικό  αμυντικό από την αγορά της Ιβηρικής  χερσονήσου, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη.

Όμως  ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να είναι χαρούμενος με κάποιες εσωτερικές μεταγραφές, παίκτες δηλαδή που ανήκουν στους ερυθρόλευκους και ή είχαν ελάχιστο χρόνο στο ροτέισον( Φορτούνης, Μαρσέλο, Ρέτσος ) ή δεν είχαν χρησιμοποιηθεί καθόλου( Κασάμι). Οι προαναφερθέντες είναι εκ των διακριθέντων στη χειμερινή προετοιμασία που πραγματοποιεί ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ελλάδας στην Μαρμπέγια. Ειδικά ο Βραζιλιάνος και με την Χάντερσφιλντ( 60 λεπτά συμμετοχής) και με την Σταντάρ  Λιέγης, έδειξε αν μη τι άλλο ποδοσφαιρικό εγωισμό και έδειξε κάποια ψήγματα της τεράστιας ποιότητάς του. Όμως το ζητούμενο για τον Μαρσέλο δεν είναι να έχει συμπληρωματικό ρόλο στον Ολυμπιακό, αλλά να είναι πρωταγωνιστής καθοδηγώντας και τους υπόλοιπους, όντας το παράδειγμα και όχι ο τελευταίος τροχός της αμάξης .

Φορτούνης Εμπιστευτικό

Αυτός  που πραγματικά φωνάζει με τις εμφανίσεις του είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο Τρικαλινός άσος είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος, με όρεξη, με τρεξίματα με κάποια πολύ καλά τελειώματα, όπως στο γκολ με την Χάντερσφιλντ, αναγκάζοντας τον Μαδριλένο προπονητή να ψάξει να του βρει ρόλο όχι μόνο στη συμπληρωματική διαχείριση, αλλά στους παίκτες που λογίζονται ως βασικές λύσεις για τους  Πειραιώτες. Θα ήταν πραγματικά αδιανόητο να κλείσει έτσι άδοξα το κεφάλαιο Φορτούνη στον Ολυμπιακό και αυτό δείχνει με τις πράξεις του ο μεσοεπιθετικός  και πρώην αρχηγός της ομάδας.

Επιμέλεια: Φραγάκης Γεώργιος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *