Type to search

Kροατία ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Παγκόσμιο Κύπελλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κροατία πολύ σκληρή για να πεθάνει!!

Share

Την χρυσή συνταγή του Παγκόσμιου Κύπελλου 2018 ακολουθεί η Κροατία. Ο Μόντριτς και η παρέα του μετά και την σημερινή τους πρόκριση απένατι στην Ιαπωνία μετράει 4 προκρίσεις σε νοκ-αουτ αναμετρήσεις του Mundial και οι 4 αυτές αναμετρήσεις πέρασαν τουλάχιστον από την παράταση την ίδια στιγμή που οι Κροάτες σκόραραν αλλά και δέχτηκαν γκολ μέσα στο ενενηντάλεπτο σε όλα τα παιχνίδια.

Σήμερα οι Κροάτες προκρίθηκαν στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από μια πολλή γεμάτη αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία (1-1 κ.δ. 3-1 πέναλτι ) συνεχίζει από εκεί που έμεινε το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας . Σε εκείνο το τουρνουά η Κροατία έφτασε μέχρι τον τελικό. Στον δρόμο της προς τον τελικό χρειάστηκε να αποκλείσει Δανία , Ρωσία και Αγγλία. Οι τρέις αυτές προκρίσεις συν την σημερινή άρα τέσσερις σερί που χρειάστηκαν τουλάχιστον την παράταση για να έχουμε νικητή.

Το 2018 πρώτο εμπόδιο η Δανία , 1-1 στην κανονική διάρκεια 3-2 στα πέναλτι για τους Κροάτες. Στην συνέχεια είχαν την ιδιαίτερη αποστολή να παίξουν με τους οικοδεσπότες , 2-2 στα πρώτα 90΄ 3-4 και πάλι στα πέναλτι και η Κροατία στον ημιτελικό .Απέναντι στους Άγγλους για το χρυσό εισιτήριο του τελικού το ματς έληξε 1-1 στην κανονική διάρκεια όμως αυτοί την φορά η Κροατία βρήκε το γκολ στο 109΄με τον Ματζούκιτς και έστειλε την χώρα του σε τελικό στην ίσως πιο die hard πορεία ομάδας σε Παγκόσμιο τουρνουά .Ακόμα και αν έχασε στον τελικό 4-2 ( χωρίς παράταση) από την Γαλλία εκείνη η Κροατία θα μείνει στην ιστορία.

Μένει να δούμε αν αυτή η συνταγή σε τέσσερις νύχτες από τώρα απέναντι στην Σελεσάο πάρει την πρόκριση με τον δικό της τρόπο ή εάν το τέλος μια στατιστικής φέρει και το τέλος μιας εποχής για την Κροατία.

Γράφει ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *