Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη νίκη για τη Δόξα Βύρωνος

Share

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών, πανηγύρισε η Δόξα Βύρωνος στο δημοτικό γήπεδο της Εργάνης.

Η ομάδα του Βύρωνα, επικράτησε της Κοψαχείλας με 4-0 σε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση και πάθος. Η Δόξα μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού αποφασισμένη για τη νίκη, διατήρησε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία. Από πλευράς της, η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνά της και επιδίωξε «να χτυπήσει» στην κόντρα με αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, η Δόξα δημιούργησε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες με σουτ εκτός περιοχής, έχοντας ως κύριους εκφραστές της επίθεσης τον Κουτσαυτίκη και τον Κοσσυβάκη. Στο 25ο λεπτό, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με μια στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Νικόλας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μοσχοβίτη. Επτά λεπτά αργότερα, ο Χαλβατζής σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του, με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την Κοψαχείλα, καθώς μόλις στο 51ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πρεντσέ. Η Δόξα εκμεταλλεύτηκε αυτή την εξέλιξη, ανέβασε την πίεσή της και «κλείδωσε» τη νίκη στο 63ο λεπτό. Μετά από ωραία κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ζευκίλης βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε ωραία για το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό, χάρις σε κεφαλιά του Ρωμανού, μετά από ασταθή επέμβαση του Μοσχοβίτη.

Περίπου 200 φίλοι της Δόξας βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Περίπου 200 φίλοι της Δόξας βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Με την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, η Δόξα Βύρωνος έφτασε τους 5 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Η Κοψαχείλα υποχώρησε στην 10η θέση, παραμένοντας στους 4 βαθμούς. Την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα του Βύρωνα αντιμετωπίζει τον Ορφέα Αιγάλεω σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ενώ η Κοψαχείλα θα φιλοξενήσει την Α.Ε Μεταμόρφωσης.

Συνθέσεις ομάδων:

Δόξα Βύρωνος: Μεϊναρόγλου, Τζάρτζαλος (74΄ Τσάκναρης), Βούτας, Ρωμανός, Λιακόπουλος (70΄ Χουχούλης), Τσάκλανος, Χαλβατζής (63΄ Φυρίγος), Κοσσυβάκης (63΄ Τσελέπης), Νικόλας, Ζευκίλης, Κουτσαυτίκης (74΄ Βάσος)

Κοψαχείλα: Μοσχοβίτης, Ψαθάκης (58΄ Ραζάκιας), Ίμπρο, Μπαξεβανίδης, Πρεντσέ, Muhameti, Φύτρος (58΄ Μπετχαβάς), Τζουμάκας (68΄ Αγγελόπουλος), Ζαφείρης (78΄ Κεφάλας), Φωτόπουλος, Περιμένης (46΄Ασημακόπουλος)

Επιμέλεια: Πάνος Κορομηλάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *