Type to search

Anjel Di Maria Champions league CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Κεντρική Λίγκ 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Παρί Σεν Ζερμέν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ο Ντι Μαρία και το like στη Γιουβέντους

Share

Γράφει ο Χρηστος Νικολόπουλος…….

Ο αργεντινός παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έριξε φωτιά με την αντίδραση του στα social media κάνοντας like στο Ινσταγκραμ της Γιουβε. Αυτό πυροδότησε φυτιλι και ξέσπασε φωτιά λέγοντας για μετακίνηση του Ανγχελ από το Παρίσι στο Τορίνο.

Οι Μπιανκονέρι αν κλείσουν ναι φέρουν τον αργεντινό που σφράγισε την νίκη και χάρισε το τρόπαιο στην Αργεντινή, πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο deal έκανε ποτέ στη ιστορία της η ομάδα του Μασιμιλιανο Αλέγκρι.

Η διοίκηση κοιτάει με σαφήνεια και μεγάλη προσοχή το συμβόλαιο του παίκτη και προσπαθούν να βρουν μια λύση να βρουν κάτι στη μέση ώστε να καλύψουν τις επιλογές του μεν και του δε.

Αγκάθι στο οικονομικό είναι τα 8 εκατομμύρια που λαμβάνει το χρόνο και αυτό αποτελεί πρόβλημα για τους ιππόκαμπους του Τορίνου, θέλουν να ρίξουν την τιμή λίγο πιο κάτω.

Τον Ανγχελιτο τον ζητάνε για να δώσει χώρο στον Ντούσαν και να ελευθερώσει τον Ντιμπαλά συνθέτοντας ένα καυτό τριδύμο.

Με 5 πρωταθλήματα Γαλλίας, 5 κύπελλα, 4 Λίγκ καπ και 4 σούπερ καπ δε φαίνεται και πολύ εύκολη υπόθεση αλλά όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός με τις σειρήνες να ακούγονται στα αυτιά του Οδυσσέα.

 

Ένα hot summer προβλέπεται με το συμβόλαιο του να λήγει το φετινό καλοκαίρι με τον ίδιο να θέλει να αποχωρήσει από το Στάντ Ντε Πρενς.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *