Type to search

CHAMPIONS LEAGUE Champions league Cristiano Ronaldo Manchester United Premier league Uefa champions league Κριστιάνο Ρονάλντο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρεμιέρ Λίγκ

Κριστιάνο Ρόναλντο και (πιθανή) παραμονή στους κόκκινους διαβόλους

Share

Ο πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουναιντεντ ρίχνει spoil σχετικά τι θα κάνει και τι θα ακολουθήσει με τον ίδιο να προβάρει την νέα εμφάνιση της Γιουναιντεντ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι μέχρι το 2023 αλλά η εικόνα της ομάδας την περίοδο 2021-2022 ήταν κακιστος, δε είχε οίστρο και ήταν μια ομάδα η οποία ήταν σκιά του εαυτού της.

Η αποτυχία στο να προκριθούν στο Τσαμπιονς Λίγκ,ούτε κάποιος εγχώριος τίτλος και απανωτές ήττες έκαναν τον Πορτογάλο να δείχνει την έξοδο του από το team, οι φωνές και φήμες πολλές για αποχώρηση του σούπερ σταρ της αλλά η έλευση του Ερίκ Τεν Χαγκ ίσως έκανε τον Ρονάλντο να χει δεύτερες σκέψεις με πολλά σενάρια να τον θέλουν και του χρόνου στο Old Trafford.

Η Adidas έχει πάρει τα δικαιώματα για να ντύσει τους παίκτες με τον χορηγό να είναι η γνωστή εταιρεία λογισμικών υπολογιστών TeamViewer.

Η εντός εμφάνιση είναι κόκκινη.

Για την εκτός η γερμανική εταιρεία ένδυσης έχει προσθέσει το άσπρο.

Με το κίτρινο να είναι το τελευταίο μέρος.

 

Αρθρογραφία:Χρήστος Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *