Type to search

CHAMPIONS LEAGUE Champions League Cristiano Ronaldo Erik Ten Hag Manchester United Ralf Ragnick Κριστιάνο Ρόναλντο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέμιερ Λιγκ Ράλφ Ράνγκνικ

Κριστιάνο Ρόναλντο σε κρίση και σεζόν χωρίς τίτλο

Share

Συνταξη:Νικολόπουλος Χρήστος

Η σεζόν στη Πρεμιέρ Λίγκ ολοκληρώνεται με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να διανύει μια μέτρια σεζόν στο σύλλογο και μάλιστα οδεύει χωρίς τίτλο για φέτος. Θέμα προκύπτει αν δε καταφέρει να βρεθεί στα αστέρια η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ.

Φυσικά όλο το κατάρτι το κουβαλάει ο πρωταθλητής του Nation League με το Πορτογαλία, με το μέλλον να θεωρείται αβέβαιο και σκοτεινό.

Έχει έντονη συμμετοχή  στη επιστροφή του με τα νούμερα του να γράφονται με επιείκεια. Σε 28 παιχνίδια μετράει 17 τέρματα 2ος σκόρερ με τον Σαλάχ της Λίβερπουλ να τον περνάει για 5 παραπάνω αν συνυπολογίσεις ότι είναι υπεύθυνος για περισσότερο από το 30% των γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, όμως η φετινή πορεία του συλλόγου γεμάτο από τρικυμίες και φουρτούνες θα συνοδευτεί ως την χειρότερη επίδοση που έχει γραφτεί.

2 παιχνίδια θέλει για να φτάσει στη γραμμη τερματισμού, βρίσκεται στη 6η θέση και στο -2 από την Άρσεναλ με τις υπόλοιπες ομάδες να θέλουν τη θέση της που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εξάλειψη ελπίδων για θέση που οδηγεί στο αστερισμό του Τσαμπιονς Λίγκ κάνοντας λόγο ο προπονητής ότι δε ανήκει στα χέρια του κλαμπ για μια εμφάνιση στη κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση.

Ένας Κριστιάνο Ρόναλντο δε φέρνει την ευτυχία και η επιστροφή του πίσω στο σπίτι που μεγαλούργησε μόνο μια ανάμνηση μακρινή θα του φέρει με τη συνοδεία του εφιάλτη.

Σε μια διοργάνωση που του ανήκει διότι έχει καταγράψει απίστευτα νούμερα και πράγματα, ήταν πάντα κρατημένο το τραπέζι της Ευρώπης για εκείνον.

Εάν επιβεβαιωθεί και μείνει εκτός από το Τσαμπιονς Λίγκ θα είναι φοβερή η απώλεια του λόγω ότι θα επηρεάσει και την ψυχολογία του παίκτη αν μείνει με τον Ράνγκνικ να καθησυχάζει λέγοντας ότι θα γίνει επικοινωνία στο τι θέλει ο παίκτης.

Από τα ρεκόρ που έχει καταρρίψει είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (140 γκολ), τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν (17), τα περισσότερα γκολ νοκ άουτ (67), τα περισσότερα παιχνίδια που παίχτηκαν (187), ο μοναδικός παίκτης που σκόραρε σε τρεις τελικούς… μεταξύ πολλών άλλων.

Θα είναι και ένα σοκ για το κόσμο που έχει συνηθίσει να βλέπει το Πορτογάλο να συμμετάσχει αλλά με τη φετινή πορεία που περνάνε είναι δίκαιο ίσως να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *