Type to search

Newcastle Phillipe Coutinio Premier league ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρεμιέρ Λίγκ Φιλίπε Κουτίνιο

Ο Κουτίνιο και στη γωνία τον περιμένει η Νιούκασλ

Share

 

Με επιμέλεια του Χρήστου Νικολόπουλου

 

O άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ που ανήκει στο δυναμικό της Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες από το δάνειο που έχει συνάψει με την ομάδα της Βαρκελώνης, η ρήτρα του είναι στα 40 εκατομμύρια και η Νιούκασλ είναι έτοιμη για το μεγάλο μπαμ.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο βραζιλιάνος στη ομάδα του Στίβεν Τζέραλντ (πρωην συμπαίκτης στους reds) επιθυμεί να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των σφυριών ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ναι στη αλλη πλευρά της Αγγλίας.

Tα 40 εκατομμύρια είναι ένα ποσό  απαγορευτικό για την ομάδα των χωριατών με τη Νιούκασλ να μπορεί να πληρώσει το χρέος του ποδοσφαιριστή, να προσθέσει ένα brand name στο σύλλογο.

Οι Κιεραν Τρίπιερ, ο Κρίς Γουντ, Ντάν Μπερν, Μπρούνο Γκιμαράες και Ματ Τάργκετ με κόστος και οι 5 παίκτες να χει στοιχίσει πάνω από 100 εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες της όχι  είναι σε θέσεις που απέφυγαν το υποβιβασμό αλλά είναι και σε θέσεις πολύ ψηλές στη κατάταξη με 40 βαθμούς και στη 11η θέση.

 

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε ένα ποσό της τάξης των 120 εκατομμυρίων στη Λίβερπουλ για να την εντάξει στο δυναμικό της ομάδας αλλά δε κατάφερε να πιάσει τα απαραίτητα θέτοντάς τον εκτός ομάδας από πολύ νωρίς.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *