Type to search

Champions league CHAMPIONS LEAGUE Erik Ten Hag Manchester United Premier league Premier League Ερίκ Τεν Χαγκ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο Ποδοσφσιρο Πρέμιερ Λιγκ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ερίκ Τεν Χαγκ, Μάντσεστερ Γιουναιντεντ και η επόμενη μέρα

Share

Ο τεχνικός του Αίαντα είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας των κόκκινων διαβόλων. Θα καθοδηγήσει τη ομάδα από το Μάντσεστερ (αντίπαλον δέος της Σίτι) από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής με τον ίδιο να δηλώνει πανέτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του.

Θα αντικαταστήσει τον Ράλφ Ράνγκνικ οποίος ανέλαβε μετά τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ την υπεράσπιση της ομάδας του με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη κριτική και την ομάδα του να είναι οριακά για αποφυγή Ευρώπης.

Μετά τον Αλεξ Φέργκιουσον θα γίνει ο 5ος προπονητής που θα κάτσει στο πάγκο της ιστορικής αυτής ομάδας. Οι προηγούμενοι ήταν οι Ράιαν Γκιγκς, Λουίς Φαν Χααλ, Ντέιβιντ Μόγιες, Ζοζέ Μουρίνιο και την Μάικλ Κάρικ.

Οι προπονητές που εφυγαν εν μια νυχτι

Σε δηλώσεις του  δεν έκρυψε τη χαρά που θα προπονήσει τη ομάδα  και νιώθει χαρούμενος, ευτυχισμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει όποια πρόκληση του σταθεί απέναντι του.

Θέλει να συνδράμει την επιτυχία που έχει περάσει στον Άγιαξ στην ομάδα των κόκκινων διαβόλων.

Τη φετινή  σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ την εχει βρει στην 6η θέση με πέντε παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος και είναι τρεις βαθμούς πίσω από την Τότεναμ για μία θέση στα αστέρια.

Με απώλεια του κύπελλου Ολλανδίας που το έχασε από την Αιντχόφεν, είναι στην πρώτη θέση 5 αγώνες για το φινάλε και είναι στο +4 από τους διώκτες της.

Μετράει το νταμπλ τη σεζόν  2018-19 και το 2020-2021.

Είναι στη τεχνική ηγεσία από το Δεκέμβριο του 2017 φεύγοντας από τη Ουτρέχτη.

Το 2018-19 τους άφησαν γλυκόπικρη γεύση στα ημιτελικά του  Τσαμπιονς Λίγκ, η Τότεναμ του στέρησε τη χαρά και πέρασαν στο μεγάλο τελικό αφήνοντας την ομάδα του Τεν Χαγκ με το τρόπαιο να το κοίτανε  από μακριά.

Κοιτώντας το βιογραφικό του, σε go ahead eagles και στη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου με Ουτρέχτη και Άγιαξ να ναι οι ομάδες που έχει περάσει έχει συνολικά σε 432 παιχνίδια 277 νίκες και 6 τρόπαια με Μπάγερν και Άγιαξ με την ομάδα της Άμστερνταμ να μετράει 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελα και ένα σούπερ καπ.

θεωρείται ως ένας αποδεδειγμένος νικητής που του αρέσει να παίζει ένα ελκυστικό, επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, με δέσμευση για τη νεολαία.

 

Θεωρείται ότι βελτιώνει τους παίκτες και αναπτύσσει ομάδες, και στο πλαίσιο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης έθεσε το μακροπρόθεσμο όραμά του να χτίσει μια επιτυχημένη ομάδα.

 

Σύνταξη: Χρήστος Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *