Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεραυνός Πετρούπολης – Αστέρας Γλυφάδας 3-0: “Άστραψε και βρόντηξε” ο Κεραυνός στο Αλκυών!

Share

Ο Κεραυνός Πετρούπολης επικράτησε άνετα επί του Αστέρα Γλυφάδας με 3-0 στο γήπεδο Αλκυών για την 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας.

Ο Κεραυνός μπηκέ επιβλητικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2′ είχε την πρώτη καλή φάση, με τον Μπακάλη να αστοχεί εξ επαφής. Στο 6′, ο Καστελιώτης ανετράπει και ο Κυριάκος από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ για τον Κεραυνό. Ο Κεραυνός καραδοκούσε στην περιοχή του Αστέρα με τον Τσαούση να απειλεί στο 13′ και τον Μπακάλη να σημαδεύει το δοκάρι στο 24′. Ύστερα από αφόρητη πίεση από την μεριά του Κεραυνού, ο Τασιαδάμης με μια ωραία σέντρα βρήκε τον Γκουτσούλα που με μια κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-0. Στο 36′, ο Καστελιώτης έγινε πάλι απειλητικός αλλά το σουτ του δεν κατέληξε στα δίχτυα και αυτή έμελλε να είναι η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κεραυνός συνέχισε να κάνει αυτό που έκανε σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δηλαδή να είναι η μόνη ομάδα που απειλεί και αυτό το επιβεβαίωσε στο 51′ όταν ο Τσαούσης εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας του Αστέρα και σκόραρε σε κενή εστία για το 3-0. Ο Αστέρας έκανε την πρώτη του φάση στο 59′, όταν ο Μαραγκός έκανε ένα όμορφο βολ πλανέ, αλλά ο Δασκαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά. Αυτή η φάση του Αστέρα θα ήταν η τελευταία φάση του αγώνα με τον Κεραυνό να φεύγει νικητής και με τους τρεις πόντους.

Κωνσταντίνος Καλάβριας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *