Type to search

Juventus Paulo Dybala Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισαγγελέας καλεί Ντιμπαλά για τη Γιουβέντους

Share

 

✒️Χρήστος Νικολόπουλος

Η εισαγγελία της Ιταλίας κάλεσε τον Πάολο Ντιμπαλά για ανάκριση σχετικά με τις μειώσεις των παικτών 2020 κι αυτή τη στιγμή έρευνα διεξάγεται στο πρόεδρο της ομάδας Αντρέα Ανιέλι και στον αντιπρόεδρο της Μεγάλης κυρίας και θρύλος με τα ασπρόμαυρα Πάβελ Νέντβεντ.

Για το οικονομικό έτος 2020 η αστυνομία ψάχνει και ερευνά σχετικά με ψευδείς λογαριασμούς της Γιουβέντους.

Σε πολλές ομάδες χτύπησε ο κορονοϊός, η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμβιβασμό με τους παίκτες για μείωση των μισθών ώστε να αποφύγουν την οικονομική καταστροφή.

 

Όμως η συμφωνία δεν ήταν απαλλαγή αλλά αναβολή της πληρωμής των τριών με τεσσάρων μηνών ώστε να εξασφαλιστεί η οικονομική επάρκεια της ομάδας για να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να αναχωρήσει από το Τορίνο ο Αργεντινός και πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του και στην απόσπαση της υπογραφής του.

Θα πάει Βαρκελώνη με τη Μπαρτσελόνα να φαντάζει ιδανικός προορισμός.

 

Ατλέτικο και Σιμεόνε με στόχο την άνοδο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Από τον Ντιμπαλά πρόκειται να περάσουν και από το Μέγαρο της δικαιοσύνης και άλλοι παίκτες της Μεγάλης κυρίας για να καταθέσουν ενώπιον του συλλόγου που ξεκινάει την προσπάθεια να ανακαλύψει τυχόν παρατυπίες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *