Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Τουρκίας : Αποσύρεται ο Γιλμάζ

Share

Ο Μπουράκ Γιλμάζ με το άστοχο πέναλτι στο 85 στο ήταν ο μοιραίος της χθεσινής αναμέτρησης με την Πορτογαλία παρά το γκολ που πέτυχε . Η Τουρκία έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και η ομάδα του Σάντος σημείωσε τρίτο γκολ και πήρε την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ . Σήμερα ο Τούρκος ανακοίνωσε την απόσυρση του.

Η Εθνική Τουρκίας δεν θα βρίσκεται στο Μουντιάλ του Κατάρ και ο Τούρκος παίχτης της Λιλ νιώθει ο απόλυτος ένοχος, σε σημείο να ανακοινώσει την απόσυρση του από την Εθνική του ομάδα . Μάλιστα από την μακροσκελή ανακοίνωση του ξεχωρίζει και συγκινεί η φράση του, πως θα σκοράρει το συγκεκριμένο πέναλντι κάθε βράδυ της ζωής του στα όνειρα του.

  Η ανακοίνωση:

“Δεν ξέρω πώς δεν σκόραρα, είμαι ακόμα σε σοκ. Αναστατώσαμε τη χώρα μας. Συγγνώμη, ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Αυτή ήταν η τελευταία μου ευκαιρία για το Μουντιάλ, αλλά τελείωσε αυτό. Όταν πήραμε το πέναλτι είπα στον εαυτό μου ότι ήταν ένα σίγουρο γκολ. Άρχισα να σκέφτομαι το μετά. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το χάσω. Συγγνώμη, θα σκοράρω αυτό το πέναλτι κάθε βράδυ της ζωής μου στα όνειρά μου. Δεν θα ήθελα να τα παρατήσω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συνεχίσω. Ευχαριστώ τους προπονητές μου. Η απόφασή μου να τα παρατήσω δεν είναι συναισθηματική, αλλά παίρνω αυτή την απόφαση με λογική. Αν προκύψουν ακραίες, απίστευτες καταστάσεις, τότε θα βοηθήσω.

 Νίκος Θεοδωράτος

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *