Type to search

Eden Hazard La Liga Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρεμιέρ Λίγκ Ρεάλ Μαδρίτη

Σύγκρουση Αζαρ και Ρεάλ Μαδρίτη

Share

Ο Βέλγος πρώην την Τσέλσι και νυν της βασίλισσας, θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν τον υπολογίζει καν.

Φτάνουμε κοντά στο να τελειώσει η σεζόν στο ισπανικό ποδόσφαιρο και θελει να πάει μέχρι τέλος το συμβόλαιο του που λήγει το 2024.

Από τον τρόπο παιχνιδιού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος,από τη στιγμή που δεν παίζει και πολύ περνάει ώρες στα γυμναστήρια ώστε να βελτιώσει τη ρουτίνα εργασίας του αλλά η έλλειψη λεπτών καθιστά αδύνατο να συμμετάσχει ξανά στα παιχνίδια της εθνικής Βέλγιου τη στιγμή που ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δεν τον σκέφτετε καν στο να τον εντάξει ξανά.

Από τη στιγμή που δεν είναι και πολύ ενεργός με την ομάδα, δεν έχουν χτυπήσει καμία πόρτα καμία ομάδα ούτε και η Τσέλσι όταν τον πούλησε ακριβά  για να δανειστεί ώστε να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του, ίσως ενδέχεται και ο  μεγάλος μισθός το οποίο τα λιοντάρια δεν μπορούν να το καλύψουν  λόγω των καταστάσεων που περνάνε με την αποχώρηση Αμπράμοβιτς.

 

Κάποια ομάδα ,κάποιος σύλλογος ,κάποια μεταγραφή ώστε να γίνει πάλι αποδεκτός και αγαπητός με την μπάλα όσο ακόμα για το Μουντιάλ του 2022.

 

Από το Χρήστο Νικολόπουλο

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *