Type to search

CHAMPIONS LEAGUE Champions League EUROPA LEAGUE LA LIGA Mbappe Messi Paris Saint Germain Real Madrid Uefa champions league ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΛΙΓΚ 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πόρτο Πορτογαλία ΠΡΙΜΙΕΡΑ ΛΊΓΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα:Επιστροφή με ταμείο!

Share

Καλησπέρα φίλοι μου,

Επιστρέφω μετά από περίπου 3 βδομάδες που λόγω covid και τριημέρου δεν ανέβηκε άρθρο στην στήλη.

Χτές λόγω ανύπαρκτου ενδιαφέροντος στα 2 παιχνίδια για το Uefa Champions League δεν ανέβηκε κείμενο.

Σήμερα όμως έχει 4 μάτς 2 για το Champions League και 2 για το Europa League που έχουν τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν

Ο επαναληπτικός του 1-0 γίνεται σήμερα με τον Μέσσι να επιστρέφει στον τόπο που τον μισούν περισσότερο και τον Μπαπέ να πηγαίνει στην Μαδρίτη μάλλον για να πάρει μια γεύση από το νέο του σπίτι.Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ ενώ δεν έχει την ποιότητα των τελευταίων χρόνων είναι το φαβορί για την La Liga και σήμερα ψάχνει μια υπέρβαση ώστε να δηλώσει παρόν και για την κατάκτηση του Champions League.

Με πρωταγωνιστές τους Μόντριτς,Μπενζεμά και Βινίσιους θα προσπαθήσει να προκριθεί στους 8.

Απουσιάζουν οι Μεντί και Κασεμίρο που συμπλήρωσαν κάρτες.

Η Παρί είναι το φαβορί του ζευγαριού.Το ξέρει και το δέχεται.Όμως η ιστορία έχει δείξει ότι δεν τα πηγαίνει καλά όταν είναι το φαβορί.Οι προκρίσεις της έρχονται με δυσκολία ενώ έχει δεχτεί αποκλεισμούς όπως με την Μπαρτσελόνα που στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 4-0!

Όμως παραμένει καλύτερη ομάδα και σήμερα θα βρεί στην κόντρα αρκετούς χώρους.

Με την σούπερ 3αδα Μέσσι,Μπαπέ,Νευμάρ θα παραταχθεί σήμερα ενώ θα απουσιάζουν οι Ερέρα και Σέρχιο Ράμος.

Θα γίνει κλειστό παιχνίδι.Ενδιαφέρον θα έχει στο ποιός θα προηγηθεί.Αν προηγηθεί η Ρεάλ θα κλειστεί πίσω και θα παίξει κόντρα.Σε αντίθετη περίπτωση θα δούμε ροντέο.

Πολύ καλή επιλογή το 2-3 γκολ.Έχει πολύ 1-1,2-1,1-2.

Πρόβλεψη: 2-3 γκολ σε απόδοση 2,10

Πόρτο-Λυών

Φοβερό ζευγάρι βγήκε στην φάση των 16 για το Europa League.Πόρτο εναντίον Λυών.2 ομάδες που είναι επιπέδου Champions League.Είναι το πρώτο ματς σήμερα στις 19:45 και όλοι θα το παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Πόρτο συνεχίζει στην Πορτογαλία χωρίς φρένα.Είναι αήττητη στο +6 από την Σπόρτινγκ και με βάση το πρόγραμμα της δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα.

Είναι πολύ καλή επιθετικά,σκοράρει παντού αλλά ταυτόχρονα πίσω έχει και τα θεματάκια της.Τρανό παράδειγμα τα 2 γκολ που δέχτηκε με αντίπαλο την πολύ μέτρια Πάσος Φερέιρα.

Απουσιάζει μόνο ο Μαναφά ο οποίος δεν είναι βασικός παίχτης.

Η Λυών φέτος είναι αρκετά διπρόσωπη.Εκεί που μπορεί να κερδίζει 3 ματς σερί μετά να κάνει κοιλιά και να έχει να κερδίσει 1 μήνα.

Είναι στο -3 από τις θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη όμως έχει να ανταγωνιστεί ομάδες όπως η Μονακό,η πρωταθλήτρια Λιλ και την Ρέν.

Πρέπει να ζυγίσει τα πράγματα ώστε να δεί που θα παίζει του χρόνου.

Απουσιάζουν οι Τσέρκι,Μπόατενγκ,Ντιομαντέ.

Θεωρώ ότι η Λυών θα θυσιάσει την Ευρώπη.Αλλά πιστεύω ότι θα παίξει τα 2 ματς στα ίσια με την Πόρτο και μπορεί σήμερα να βρει ένα τέρμα.

Πρόβλεψη: Goal/Goal και Over2,5 σε απόδοση 2

Αυτά από εμένα.Ραντεβού αύριο με στοιχηματικές προτάσεις από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.Καλή μας τύχη.

Τσεσμελής Αντώνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *