Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός πέταξε τα δώρα αλλά παραμένει στο πλεονέκτημα

Share

Ο Ολυμπιακός δεν ξετύλιξε τα δώρα που του έκαναν η Ρεάλ εχτές (92-88 την Αρμάνι ) και ο Ερυθρός Αστέρας την τρίτη (65-62 την Ρεάλ) και με ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο με 90-75 , δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να βρίσκεται έπειτα σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

   Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση  στο Βερολίνο , με τραγική άμυνα, σε συνδυασμό μάλιστα με την φοβερή ευστοχία των Γερμανών από τα 6,75 , ήρθε μία βαριά ήττα εκτός προγράμματος από την 10η Άλμπα.

Το χτεσινό παιχνίδι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάνε στην τρίτη θέση προσπερνώντας την Αρμάνι και να βρεθούν μια ανάσα από την πρώτη θέση, όμως ήταν ακατάδεκτοι και δεν θέλησαν τα δώρα του Ερυθρού Αστέρα και της Ρεάλ . Ωστόσο παραμένουν στην 4η θέση και στο πλεονέκτημα έδρας, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο σημερινό παιχνίδι της Εφές με την Μονακό. Να θυμίσουμε ότι η Εφές βρίσκεται στην 5η θέση με 24 βαθμούς και δύο παιχνίδια λιγότερα. Ο Ολυμπιακός στην 4η θέση έχει 30 βαθμούς και σε περίπτωση ισοβαθμίας οι Τούρκοι υπερτερούν.

Στο 9-12 η Άλμπα  κοιτάει  την οκτάδα, αν και αυτή μοιάζει με πολύ μακρινό στόχο, στο 15-8 ο Ολυμπιακός που σπατάλησε την ευκαιρία να πιέσει τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και την Αρμάνι Μιλάνο.

Νίκος Θεοδωράτος

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *