Type to search

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαριλένα Ζαροκώστα << Η Σλούκα έχει δώσει το κάτι παραπάνω φέτος στην ομάδα της Ηλιούπολης >>.

Share

Ή 25 χρονη παίκτρια της Ηλιούπολης μας μίλησε μετά το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα (66-36) της ομάδας της απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά στα Καμίνια.

Η ύψους 1,78 μ σμόλ φόργουορντ της Ηλιούπολης μας είπε τα εξής:

Για το παιχνίδι  κόντρα στον Ατρόμητο και το επόμενο ματς με αντίπαλο τον Αιγέα Χίου, ανέφερε:

<< Ο σημερινός αγώνας ήταν μία προετοιμασία για τους επόμενους. Έχουμε αρκετούς ακόμη. Ούτε εύκολο, αλλά και ούτε δύσκολο θα χαρακτήριζα το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο θέλαμε να πάρουμε εξ’ αρχής τη διαφορά. Ήταν ένα γρήγορο σε ρυθμό παιχνίδι. Μετά το ημίχρονο βρήκαμε καλύτερα τα πατήματα μας και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το επόμενο ματς είναι μία ευκαιρία προθέρμανσης για το ντέρμπι με τον Εύνικο >>.

Για τη συμπαίκτρια της Αναστασία Σλούκα και πώς είναι να παίζεις μαζί με μία τέτοια παίκτρια δήλωσε :

<< Την Αναστασία θα την ήθελε στην ομάδα της κάθε παίκτρια μπάσκετ. Είναι ο εγκέφαλος της ομάδας μας και είναι τιμή και χαρά μας που φέτος αγωνίζεται μαζί μας. Η Αναστασία έχει δώσει το κάτι παραπάνω στην Ηλιούπολη φέτος, σε επίθεση αλλά και άμυνα >>.

Ως προς τις Σαββίνα Κάραλη και τη Μαρία Θεοδώρου, δύο κατ’ εξοχήν ενεργητικές και παίκτριες αντεπίθεσης της ομάδας, είπε:

<< Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας είναι βασισμένη και δομημένη σε νεαρές ηλικίες και αυτό είναι το μότο της ομάδας.  Αυτός είναι ο στόχος της Ηλιούπολης, να προωθεί νεαρά κορίτσια, γεμάτα ενέργεια. Είναι τιμή μας που έχουμε την καθεμιά από αυτές μαζί μας. Η Σαββίνα, η Μαρία και η Ζωή Κορρέ, όλες βάζουν το λιθαράκι τους, για να παίρνουμε τη νίκη κάθε εβδομάδα >>.

Σχετικά με το αν θα καταφέρει η Ηλιούπολη να πάει στα μπαράζ ανόδου στην Α1, αλλά και αν μπορεί η ομάδα της να νικήσει τον Εύνικο, η Ζαροκώστα τόνισε:

<< Αυτό θέλουμε, αυτό επιδιώκουμε, αυτό κυνηγάμε από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία. Είναι ο στόχος μας. Το να νικήσουμε τον Εύνικο θα ήταν το ιδανικό. Το θέλουμε και το επιθυμούμε πάρα πολύ. Απομένουν άλλοι έξι αγώνες, οι οποίοι έχουν τη σημασία τους. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Είμαστε ικανοποιημένες που νικήσαμε τον Φοίνικα, έχουμε όμως μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια, αυτά  με τον Εύνικο και τους Δαναούς Άργους. Με νίκη σε ένα από τα δύο, καθαρά  βαθμολογικά θα καταφέρουμε να πάμε στα μπαράζ >>.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *