Type to search

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ζαχαρούλα Καρρά ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Μπάσκετ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζαχαρούλα Καρρά: << Λυπάμαι που το λέω, αλλά η κακή διαχείριση στο ροτέισον ευθύνεται για αυτό το αποτέλεσμα >>.

Share

Δεύτερη σερί ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος Πειραιά στα Καμίνια, αυτή τη φορά από την Ηλιούπολη με 66-36. Η ομάδα του Πειραιά ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το πρώτο ημίχρονο. Εκτότε η Ηλιούπολη επέβαλλε τον δικό της ρυθμό και η Ζαχαρούλα Καρρά από τον Ατρόμητο υποστήριξε πως ίσως ο κόουτς άνοιξε παραπάνω  απ’ όσο θα έπρεπε το ροτέισον.

Η 29 χρονη σμολ φόργουορντ, Ζαχαρούλα Καρρά,  μετά τη λήξη της αναμέτρησης μας μίλησε σχετικά με τον αγώνα αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ως προς το παιχνίδι με την Ηλιούπολη, που μέχρι το ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά, ωστόσο μετά η ψαλίδα του σκορ άνοιξε, δήλωσε:

<< Κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο άνοιξε η ψαλίδα του σκορ. Εγώ το παιχνίδι το πίστευα. Βέβαια η Ηλιούπολη είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικές παίκτριες, αθλητικές. Δεν ήταν απ’ τα ματς που εξ’ αρχής στοχεύαμε να πάρουμε. Κι εμείς όμως έχουμε δείξει ότι δεν υστερούμε, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου. Λυπάμαι που το λέω, αλλά η κακή διαχείριση στο ροτέισον έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Η απώλεια που έχουμε στα ψηλά κορμιά, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας δυσκολεύει. Το βασικό μας πεντάρι είναι εκτός για λόγους υγείας, κάτι που μας έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Αυτό φάνηκε μετά από κάποιο σημείο. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν κακές. Έγινε κακό ροτέισον και το σκορ άνοιξε πολύ. Οι μαζικές αλλαγές δεν βοηθούν γενικά. Χαμηλώνει πολύ το σχήμα και έχουμε θέμα κάτω από τη ρακέτα, αλλά και στις περιφερειακές πάσες. Σε καμία περίπτωση πάντως η διαφορά των 30 πόντων δεν είναι αντιπροσωπευτική, είναι βαρύ το +30 σε σχέση με την ποιότητα που πιστεύω πως διαθέτει η ομάδα μας >>.

Σχετικά με την ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική, ανέφερε:

<< Η ήττα την προηγούμενη Κυριακή μας σόκαρε. Δεν νομίζω ότι θα μας εμποδίσει να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά η συγκεκριμένη ήττα κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη μας να πάρουμε τα παιχνίδια που είχαμε εξ΄ αρχής στο μυαλό μας, όπως με τον Θησέα Παναγιούδας και τον Αιγέα Χίου. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλες ήττες. Ήταν καλύτερος ο Πανιώνιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και γι΄αυτό μας νίκησε >>.

Για το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Εύνικο, υπογράμμισε:

<< Κατά τη γνώμη μου ο Εύνικος είναι η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο και απ’ ότι έχω μάθει εξακολουθεί να κάνει προσθήκες με πολύ δυνατές παίκτριες. Σίγουρα δεν είναι ένα ματς που περιμένουμε να πάρουμε. Η ομάδα μας θα δώσει ό,τι μπορεί, τον καλύτερο της εαυτό, γιατί πάντα αυτό κάνει. Ακόμη και αυτά τα παιχνίδια είναι αγώνες που παίρνουμε ρυθμό >>.

Για το ποιά ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει στα μπαράζ, μεταξύ Φοίνικα και Ηλιούπολης, η 29 χρονη καλαθοσφαιρίστρια είπε:

<< Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές, στο ίδιο επίπεδο τις βλέπω εγώ. Είναι πολύ αθλητικές ομάδες, τρέχουν επί 40 λεπτά, έχουν μεγάλο ροτέισον. Θα τολμήσω παρολ’ αυτά να πω ότι η Ηλιούπολη θα βρεθεί στα μπαράζ, με μία μικρή επιφύλαξη, γιατί και ο Φοίνικας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα >>.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *