Type to search

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Δημήτρης Χρυσοβελίδης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Χρυσοβελίδης: << Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το δεύτερο δεκάλεπτο, το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό >>.

Share

Ο  Ατρόμητος Πειραιά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στη φορμαρισμένη Ηλιούπολη και ηττήθηκε με διαφορά 30 πόντων (66-36), η οποία δεν ήταν αντιπροσωπευτική κατά τον προπονητή του Ατρόμητου, κύριο Δημήτρη Χρυσοβελίδη.

Ο έμπειρος κόουτς μετά το παιχνίδι ήταν ακόμη μία φορά πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Ως προς το σημερινό παιχνίδι και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ο κύριος Χρυσοβελίδης είπε:

<< Παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Το ροτέισον το δικό μας είναι πολύ χειρότερο από αυτό της Ηλιούπολης. Είχα σκοπό σήμερα να βάλω στο ματς και κάποια κορίτσια που στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής, γιατί μέχρι πρότινος παίζαμε για την παραμονή μας. Οι αλλαγές της Ηλιούπολης και τα νέα κορίτσια που υπήρξαν πρωταθλήτριες νεανίδων είναι εμφανώς καλύτερα από τα δικά μας. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά στο τέλος, που όμως θεωρώ πως δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Παρολ’ αυτά εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια, που κάνουν μία προσπάθεια. Επίσης με χαροποιεί ότι παίζουν στην Α2  και κορίτσια από τις υποδομές μας, πράγμα πολύ σημαντικό και συνάμα σκοπός  του σωματείου >>.

Για την αναπάντεχη ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο, δήλωσε:

<< Έγινε αλλαγή στη μέρα διεξαγωγής του αγώνα, ήταν να παίξουμε Σάββατο 5 το απόγευμα και τελικά παίξαμε νωρίς την Κυριακή. Κάποιες κοπέλες μας που δεν είναι επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες, φύγανε από τις δουλείες τους. Υπήρχε ένας εκνευρισμός στα κορίτσια, γιατί η αλλαγή αποφασίστηκε Πέμπτη βράδυ και αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια σε όλους μας. Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό των αγώνων, είναι λάθος, αλλά έγινε έτσι.  Αφού βλέπαμε πως χάναμε το παιχνίδι, κρατήσαμε τη διαφορά των 15 πόντων που είχαμε πετύχει απέναντι στον Πανιώνιο, στο ματς του πρώτου γύρου, για να έχουμε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, που είναι δύσκολο να γίνει. Έχουμε όμως και αυτό το αβαντάζ, αφού χάσαμε με διαφορά 14 πόντων την Κυριακή που μας πέρασε. Δεν παρατάμε τα παιχνίδια, απλά αυτό που έγινε με τη χρονική μετάθεση του παιχνιδιού μας ξεπρογραμμάτισε εντελώς. Οι κοπέλες οι δικές μας είναι εργαζόμενες και το ματς είχε οριστεί για το Σάββατο, κάτι που άλλαξε με απόφαση της ΕΟΚ, χωρίς τη συναίνεση μας >>.

Ποιά ομάδα εκ των  Ηλιούπολη και Φοίνικα βλέπει πως θα κατορθώσει να πάει στα  μπαράζ ανόδου στην Α1, ανέφερε:

<< Φυσικά και θεωρώ πως η Ηλιούπολη θα πάει στα μπαράζ. Έχει καλύτερη και  πιο νεανική ομάδα και πιστεύω ότι θα πάει στα παιχνίδια των μπαράζ. Ο Φοίνικας απ΄την άλλη έχει πιο περιορισμένο ροτέισον. Η Ηλιούπολη είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι θα κοντράρουν στα ίσια και τον Εύνικο στο μεταξύ τους παιχνίδι, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο >>.

 

Επιμέλεια : Γιάννης Λιβανός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *