Type to search

Al Nasr Arsenal Aubameyang προταση

Πρόταση από Αλ-Νασρ για τον Ομπαμεγιάνγκ!

Share

Την ώρα που ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παρουσιάζεται με το ένα πόδι εκτός Άρσεναλ, η Αλ-Νασρ επιχειρεί να κερδίσει τους υπόλοιπους διεκδικητές και να ”κλέψει” την υπογραφή του Γκαμπονέζου, εκμεταλλευόμενη την περιρρέουσα κατάσταση.

 

Το μέλλον του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μοιάζει δυσοίωνο στο νησί και φαίνεται πως ήδη έχουν καταφθάσει οι πρώτες προτάσεις στα γραφεία των Λονδρέζων για να προσφέρουν τη λύση στις τάσεις φυγής του Γκαμπονέζου

Όπως αποκαλύπτει το «CBS», εκείνη που έκανε πρώτη το βήμα και εκδήλωσε με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της για τον πρώην επιθετικό της Ντόρτμουντ είναι η ΑλΝασρ που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να φέρει τον 32χρονο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η πρόταση φαίνεται πως αφορά 6μηνο δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 7 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιa αντίδραση από μεριάς του παίκτη ή του συλλόγου. Να θυμίσουμε ότι ο Αφρικανός γύρισε εσπευσμένα στο Λονδίνο τις προηγούμενες μέρες μετά από πρόβλημα υγείας που εντόπισε το ιατρικό τιμ της εθνικής του ενόψει Copa Africa.

 

Φυρογένης Μάνος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *