Type to search

Wwe Αθλητικη Διοργανωση ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Πάλη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Πολ Χέιμαν, η απόσυρση του και οι μεγάλες στιγμές που στιγμάτισαν την καριέρα του

Share

Από τον Χρήστο Νικολόπουλο

Ένας από τους μεγαλύτερους, ευφυής, ταλαντούχος και επιτυχής στο χώρο του αθλητισμού, ο Πολ Χέιμαν σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ενδέχεται να σταματήσει την καριέρα του, ότι σκέφτεται να βάλει ένα πρόωρο τέλος πάνω στο άθλημα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο δηποτε άλλο προκαλώντας θλίψη στο κοινό.

Γεννήθηκε το 1965 σε προάστιο της Νεας Υόρκης

Ξεκίνησε την καριέρα του στη επαγγελματική πάλη το 1988 στη νεοϊδρυθείσα εταιρεία World Championship Wrestling ως μάνατζερ έως το 1993 όπου πέρασε από το χώρο ως σχολιαστής και ως παραγωγός.

Εδώ με τον Μάρκ Καλλόγουει (a.k.a Αντερτέικερ)

Eκείνη την εποχή οι ιδέες πληρωνόνταν ακριβά, σκέφτηκε κάτι το οποίο θα έφερνε το κοινό πιο κοντά στη επαγγελματική πάλη (κατς) και ιδού εγένετο η Εxtreme Championship Wrestling όπου ήταν μέτοχος πρόεδρος και ιδιοκτήτης της εταιρείας η οποία εισήγαγε νέα ταλέντα (π.χ Ρομπ Βαν Νταμ) και διαφορετικές συνθήκες όπου ο οπαδός έβλεπε  ένα άλλο εναλλακτικό τρόπο που γινόταν το κατς (βλέπε επαγγελματική πάλη).

Στο ρόλο του παραγωγού

Το 2001 όμως δυστυχώς χρεοκόπησε και απορροφήθηκε στο ανταγωνιστική εταιρεία στη World Wrestling Entertainment

Συνέχισε από άλλο πόστο από το μέρος ως σχολιαστής όμως. Μετά από κάποιο διάστημα ξαναγίνετε μάνατζερ αυτή την φορά αναλαβάνοντας τον Μπρόκ Λέσναρ το οποίο τον βοηθά να φτάσει στη κορυφή με την ζώνη του πρωταθλητή.

 

Aναλαμβάνει κάποια ταλέντα τα οποία είχε ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν όπως τα αδέλφια Ντούντλεϊ. Το 2006 η ιδέα του παίρνει σάρκα και οστά και αναστήνει την ecw(extreme championship wrestling) αλλά μετά από 1 χρόνο αποχωρεί οικειοθελώς ύστερα από το τρόπο που διεξάγεται το συγκεκριμένο σόου.

Επιστρέφει ως σύμβουλος του Σι Εμ Πανκ όπου ο πελάτης του κρατάει το ρεκόρ για 434 μέρες πρωταθλητισμού.

 

Εκτελεί της υπηρεσίες του πάλι με το Μπρόκ Λέσναρ ξανά για 2η φορά στη καριέρα του όπου χάρη στη δουλειά του νίκησε τον Αντερτέικερ σπάζοντας το ρεκόρ του σε 21-1.

 

H θητεία του έληξε όταν σε ένα σόου που είχε την υπογραφή της εταιρείας ο Σκοτσέζος Ντρού Μάκινταϊρ νίκησε το πελάτη του.

 

Έδω το βλέπουμε να παρηγορεί το αθλητή του

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που θα το βλέπαμε μέχρι που έγινε σύμβουλος στο Ρόμαν Ρέινς. Ο πελάτης του ως πρωταθλητής σε ένα ολόκληρο χρόνο αντιμετώπισε και νίκησε έστω εύκολα έστω δύσκολα τους περισσότερους αντιπάλους του από την μάρκα όπου ξεκινάει το πρόγραμμα της η εταιρία.

 

H θητεία του έληξε όταν σε ένα επεισόδιο ο Ρόμαν Ρέινς τον ντρόπιασε σε όλο το κόσμο που βρισκόταν στη αρένα.

 

Από κει και πέρα σκέφτηκε ότι η καριέρα του κοντεύει να λήξει.

Στη καριέρα του από τα χέρια του πέρασαν πολλά ονόματα και μαζί συνδυάστηκαν με επιτυχίες.

Συνολικά ανάλαβε 30+ άτομα τα οποία τους καθοδηγούσε μέσα από ροές συμβουλές και εντολές του, οι 10 από αυτά τα άτομα ήταν ομάδες. Πανηγύρισε 7 ζώνες πρωτάθληματος μέσα απο τους πελάτες του κατ αλλά αναρίθμητα ρεκόρ και βραβεύσεις έως και αγαλματίδιο.

 

Σε ευχαριστούμε Χέιμαν για όλα και καλή επιτυχία στη ζωή σας. Μακάρι να ξανά συναντηθούν οι δρόμοι σας με την εταιρεία.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *