Type to search

Euroleague ΕΛΛΑΔΑ Ελλάδα ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΥΡΩΠΗ

Ο Βασίλης Σπανουλης με κουστούμι προπονητή

Share

Ο kill Bill του μπάσκετ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκόυ και του Ολυμπιακόυ Βασίλης Σπανουλης θα συνεχίσει τη καριέρα του από άλλο πόστο από άλλη θεση, με το κουστούμι τού προπονητή.

Μετά την απόσυρση του από το παρκέ, φαίνεται ότι δεν άντεξε μακριά από το άθλημα που αγάπησε και αγαπήθηκε και πρόκειται να κάτσει στο πάγκο ως κόουτς στο τουρνουά “Adidas next generation” που διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία η Ευρωλίγκα.

Πρόκειται για ομάδες με επίλεκτους παίκτες σε πρωτάθλημα εφήβων.

Ό Βασίλης Σπανουλης με καριέρα στο Τριφύλλι και στους Ερυθρόλευκους με απίστευτες διακρίσεις, πρωτάθληματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά, μετάλλια και ρεκόρ, δε μπόρεσε να αποχωρήστει την πορτοκαλί θέα. Μετά από λίγους μήνες αποχής από το μπάσκετ ξανά επιστρεφει στο προσκήνιο ως προπονητής πλέον.

 

 

Θα καθίσει στο τουρνουά του Μονάχου, στο Βελιγράδι και στη Πάτρα όπου θα τεθεί αντιμετώπος με την πρώην του ομάδα αλλά σε νεανικό επίπεδο Ολυμπιακός. Επίσης θα ναι ο Προμηθέας, Μπαρτσελόνα Ελσίνκι, Μακάμπι και Stellazzurra από τη Ρώμη.

 

Εν τω μεταξύ θα ναι και στο τελικό του τουρνουά των φάιναλ 8. Βοηθοί του θα ναι ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς και ο Μπάμπης Σκουζής.

Το μπάσκετ μου έχει δώσει πάρα πολλά και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ευκαιρία να δώσω κάτι πίσω όταν που προτάθηκε να γίνω προπονητής νεαρών παιδιών, που τώρα ξεκινούν με τα ίδια όνειρα που είχα και εγώ στην ηλικία τους” δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης για αυτή του την απόφαση, για να προσθέσει κλείνοντας το θέμα: “Αυτό το τουρνουά αναπτύσσεται διαρκώς εδώ και δύο δεκαετίες και θα είναι τιμή μου να δουλέψω με μερικά από τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω”.

 

Από τον Χρήστο Νικολόπουλο 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *