Type to search

NBA NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκκωφαντική ήττα των Λέικερς στο Στέιπλς Σέντερ από τους Σπερς

Share

Οι Λεικερς γνώρισαν μια άσχημη ήττα με σκορ 110-138 στην έδρα τους από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και πλέον βρίσκονται στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας με 16 νίκες και 17 ήττες ενώ οι Σπερς ανέβηκαν στην δέκατη θέση με 13 νίκες και 18 ήττες και συνεχίζουν να κυνηγούν μια θέση στα πλέιοφς

Οι λιμνάνθρωποι ήταν απογοητευτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αυτό οφείλεται στις πολλαπλές απουσίες που έχουν στα τελευταία παιχνίδια με τη πιο σημαντική να είναι αυτή του Άντονι Ντέιβις ο οποίος όταν αγωνίζεται προσφέρει αρκετές λύσεις στην άμυνα και στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλευτούν την καλή εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος σκόραρε 36 πόντους ενώ πλησίασε και το νταμπλ-νταμπλ με 9 ασίστ. Οι Λέικερς επιθετικά ήταν αρκετά άστοχοι, ιδιαίτερα στα τρίποντα καθώς απουσίαζαν οι παίκτες που αγωνίζονται ως σούτινγκ γκάρντ, οι Μόνκ και Μπέιζμορ.

Από τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπέιτς Ντιόπ με 30 πόντους ο οποίος βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με αρκετές εύστοχες προσωπικές ενέργειες.

Η ομάδα του Λος Άντζελες θα αντιμετωπίσει τους Μπρούκλιν Νετς τη Κυριακή 26 Δεκεμβρίου σε μια αναμέτρηση που θα προσφέρει αρκετό θέαμα ενώ οι Σπερς θα αγωνιστούν ξανά στις 27 του μηνός κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς που δεν αναμένεται να τους δυσκολέψουν ιδιαίτερα.

Θωμάς Ζάρρας

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *