Type to search

Κεντρική ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοκ στο δημοσιογραφικό κόσμο. Πέθανε ο συνάδελφος Γιώργος Τράγκας ύστερα από επιπλοκή που του προκάλεσε ο κοροναϊος

Share

 

Έφυγε ανήμερα Τρίτης ο συνάδελφος, φίλος, και πάνω από όλα άνθρωπος ο Γιώργος Τράγκας μετά από μάχη που εδώσε να κρατηθεί στη ζωή, δε τα κατάφερε και απεβίωσε λόγω covid-19.

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο Σωτηρία, δίνοντας το δικό του αγώνα,πριν φύγει από την ζωή, τον είχαν τοποθέτησει σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Παρουσίασε καρδιακές επιπλοκές και οι γιατροί έδιναν τη δικιά τους μάχη  με το χρόνο ώστε να τον κρατήσουν εν ζωή αλλά δυστυχώς απεβίωσε. Επίσης λόγω της ηλικίας του, ήταν ανεμβολίαστος,διότι προχωρούσε η κατάσταση της υγείας του, και ήταν επιβαρυμένη σε βαθμό που στο τέλος νίκησε ο εχθρός.

Η ανακοίνωση του του νοσοκομείου Σωτηρία:

Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος
Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του
νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική
ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid-19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου
‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του
διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου.

Από το πολιτικό φορέα που είχε ιδρύσει πριν 9 μήνες, σε ανάρτηση με την οποία γνωστοποιούσε ότι είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος, Πάρις Κουρτζίδης, τον αποχαιρετά, λέγοντας πως από τη θλίψη δεν έχει λόγια. «Έφυγε ένας πραγματικός φίλος, δεν έφυγε μόνο ένας Ελεύθερος Άνθρωπος», γράφει και συμπληρώνει «στο επανιδείν Γιώργο. Ο Θεός να σε αναπαύσει. Κι εμείς οφείλουμε να σε τιμήσουμε».

Έφυγε ένα  αγαπημένο παιδί, συνάδελφος, εργάτης της δημοσιογραφίας, έναν οικογενειάρχη,φίλος, που δεν κοιτούσε ηλικίες και τι θέσεις είμαστε στην κοινωνία, ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, ένας αγωνιστής του λόγου, μα πάνω από όλα αυτά ένας άνθρωπος με χρυση καρδιά, ένα άτομο που ήταν εκεί να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη οικογένεια του θανόντος

Αναπαύσου εν ειρήνη, ελαφρύ να ναι το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Χρήστος Νικολόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *