Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πρωταθλητής Χειμώνα ο Παναθηναϊκός Α.Ο

Share

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο επικράτησε με 3-1 σετ κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του, στον τελευταίο αγώνα του 1ου γύρου στο Μελίνα Μερκούρη και αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα έπειτα από 13 χρόνια.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε τους 18 βαθμούς μετά την χθεσινή του νίκη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς και τον ΠΑΟΚ στην Τρίτη θέση με 16 βαθμούς.

Οι κόκκινοι υποδέχτηκαν στο κλειστό του Ρέντη τους αντιπάλους τους, έχοντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα της Volley league. Αν και στο πρώτο σετ ήταν ανώτεροι, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη του αντιπάλου, δεν κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι . Με την είσοδο του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου άλλαξαν οι ισορροπίες, με τους παίχτες του τριφυλλιού να ξεμπλοκάρουν και να ανεβαίνουν ψυχολογικά. Αυτή ήταν και η αφορμή που έψαχναν για να μπορέσουν να επικρατήσουν.

Αν και είναι νωρίς ακόμα για να βγουν συμπεράσματα για τον τίτλο, η νίκη του Παναθηναϊκού είναι πολύ σημαντική από τη στιγμή που δεν υπάρχουν playoffs. Στη δεύτερη φάση θα διεξαχθεί πρωτάθλημα των 6 πρώτων ομάδων οι οποίες θα κρατήσουν τη μισή βαθμολογία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν στην πρώτη φάση.

 

 

 

 

Κωνσταντίνου Βάσια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *