Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρωταθλημα Cyta

Κυπριακό Πρωτάθλημα: στην κορυφή η ΑΕΚ Λάρνακας, στον πάτο η Ανόρθωσης.

Share

Επικρατώντας 2-1 της Ανόρθωσης η ΑΕΚ Λάρνακας νίκησε 2-1 για την έβδομη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και επέστρεψε στην κορυφή.

 

Με γκολ των Τρικόφσκι στο 35΄ και Ντέρμπισιρ στο 50΄ η ΑΕΚ Λάρνακας πέρασε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το εμπόδιο της Ανόρθωσης με 2-1 κι εξακολουθεί ν’ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του κυπριακού πρωταθλήματος μετά από 7 αγωνιστικές.

 

Το ντέρμπι στη Λάρνακα έφερε Ανόρθωση και ΑΕΚ να μονομαχούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος με στόχο τη νίκη. Από νικηφόρο σερί η φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕΚ που έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος τους έγιναν αήττητοι με 4-2-0 σε 7 αγώνες.

Βρίσκεται στο +2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λεμεσού και στο +4 από τον τρίτο Άρη Λεμεσού.

 

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησε με αστάθεια μετρώντας πλέον 5 ήττες, πέφτοντας πλέον στην προτελευταία θέση και σε δύσκολη κατάσταση, όπου επανειλημμένα μετρά αποτυχίες καθώς εκτός από την αποτυχία στη Λεμεσό και την ήττα από την ΑΕΛ ήρθε και το ισόπαλο 2-2 με τη Φλόρα Ταλίν γεγονός που άφησε χωρίς νίκη την ομάδα της Αμμοχώστου στον όμιλό της στο Κόνφερενς Λιγκ. Η Ανόρθωσης μετρά δύο νίκες με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα 2-1(επί Εθνικού και ΑΠΟΕΛ).

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *