Type to search

MOTO GP ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Γκραν Πρι Ιταλίας: Αφιερωμένο στο Βαλεντίνο Ρόσι

Share

Ο σχεδιαστής κρανών Άλντρο Ντρούντι δημιούργησε μία αφίσα που θα κοσμέι το Γκραν Πρι “Εμίλια Ρομάνα” στην Ίμολα της Ιταλίας (22-24 Οκτωβρίου) ώστε να τιμήσει τον Βαλεντίνο Ρόσι στο “σπίτι” του.

Ο κορυφαίος Ιταλός αναβάτης (με 9 τίτλους και 89 νίκες στο κορυφαίο επίπεδο) ανακοίνωσε την απόσυρση του τον περασμένο Αύγουστο, δηλώνοντας πως η σεζόν που διανύουμε είναι η τελευταία του στις πίστες. Το GP στην Ίμολα θα είναι αφιερωμένο σε εκείνον σε μια φαντασμαγορική γιορτή που θα γράψει ιστορία καθώς θα είναι ο τελευταίος αγώνας του “γιατρού” στην πατρίδα του.

Όπως δήλωσε ο Ντρούντι: “Είναι ένα αφιέρωμα για τον εορτασμό του Βαλεντίνο στο σπίτι του. Το κυρίαρχο χρώμα της αφίσας είναι το κίτρινο, και το κεντρικό θέμα είναι ο Ρόσι να κάνει έναν οικείο χαιρετισμό σε διαφορετική θέση από τη συνηθισμένη: δεν είναι αγωνιστική θέση, δεν είναι ενθουσιασμός, αλλά ένας οικείος χαιρετισμός , με το κοινό να κοιτάζει στο παρασκήνιο … Ένα ένδοξο κεφάλαιο κλείνει και η ιστορία ανοίγει σε κάτι άλλο . Μια λαμπρή και ιστορία ανοίγει σε κάτι άλλο. Ο στόχος μας είναι να γιορτάσουμε τον Βαλεντίνο στην εντός έδρας πίστα , μπροστά στους Ιταλούς οπαδούς του, είναι ένα αφιέρωμα για εκείνον”

«Τι ιστορία …», γράφει η αφίσα. Μια ιστορία 26 ετών γεμάτων αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν 2021.

Η αφίσα για τον “τελευταίο χορό” του 41χρονου Βαλεντίνο Ρόσι:

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *